icon

Antikoncepcia Artizia. Užíva ju niektorá?

jojka120
7. sep 2010

Ahojte, v novinach som vycitala, ze je nejaka nova antikoncepcia Artizia. Uziva ju niektora? a ake mate s nou skusenosti? 😅

22ivanaa22
19. dec 2011

Ahojte žienky🙂....ak beriete artiziu dávajte si pozor !!!Hlavne ak ste fajčiarky brala som artziu prvy mesiac a fajčila som.....Dnes mi povedali ze mam trombozu je to velmi nebezpecna choroba...ak fajcite a beriete antiku radim okamzite prestat a ak citite bolesti treba s tym ist ku ortopedovi....

22ivanaa22
19. dec 2011

Tiež mozem predat artiziu cena dohodou byvam v Banovciach nad Bebravou

li_la
30. dec 2011

@22ivanaa22 Bolesti kde?

22ivanaa22
31. dec 2011

V lytku

22ivanaa22
3. jan 2012

Prečo sa pýtaš ??...máš podobný problem??....ak ano ihned navštív lekára...

doma177
29. jan 2012

Ahojte. Ja užívam Artiziu asi rok a pol a problémy žiadne. Predtým som užívala Novynette, ktorý mi narobil hroznú neplechu (neustále krvácanie, strašná bolesť pŕs, vypadávanie vlasov...). Potom som mala Chloe, vyzeralo to, že je všetko v poriadku, no nakoniec zistenie, že mám po nej zlé pečeňové testy. Potom sa gynekológ rozhodol, že ešte teda skúsime Artiziu a vďakabohu tá mi sedí 🙂

mery.maja
2. feb 2012

@doma177 ahoj ja mam jedno balenie nenacate,nekupis? 😉 uzivala som len mesiac ale musela som vysadit kvoli problemom,zaruka do aprila 2013....

moniqa7
11. feb 2012

ahojte 🙂 chcem sa opytat,ci nevie niektora z vas,ked nechcem aby sa dostavila menstruacia v najblizsich dnoch-mam zacat brat nove balenie? Bude to fungovat?
Inak ja Artiziu uzivam uz asi pol roka a som s nou spokojna,aspon zatial...Zo zaciatku som mala dost vela vyraziek na tvari,ale upravilo sa to....

karinkaeich
13. feb 2012

@mery.maja ja kupim, ak este stale predavas (pripadne aj niekto iny). cena? daj vediet. som z mt

karinkaeich
13. feb 2012

@cuuky este stale na predaj? cena aka?

marinaaa
15. mar 2012

Ahojte baby , chcela som sa spýtať, je to moja prvá antika ... Dnes mi ju doktor predpísal a chcela by som vdieť či ste po nej velmi pribrali ? ďakujem vám 🙂)

barbora4321
5. apr 2012

ahojte baby, nikdy som antikoncepciu nemala, zacinam ju brat, zacinam Artiziou..,ked si citam niektore prispevky, nechapem...ved - nasadim si tabletky prvy den menstruacie, 7 dni skonci a dalsi (teda druhy tyzden) by som sa mala este pre istotu chranit prikladne prezervativom...a potom si uz pokracujem veselo dalej, beriem tabletky pravidelne a ani nerozmyslam nad duplicitou ochrany, ci otehotnenim, nie? prosim vas, poradte mi...ak by ste boli take zlate, kontaktujte ma na mojom maili - sismicova.barbora@gmail.com
dakujem ;)

misika161
22. apr 2012

ahojte aj ja užívam artiziu už vyše roka a pol. V stredu o 18,00 som zistila, že som si zabudla dať tabletku v pondelok a utorok, tak som ich ihneď užila (v stredu),t.z. 2 naraz, v ten istý deň (streda), večer o 20,00 hod. som si dala tabletku ako zvyčajne. Vynechané 2 tablety boli počas 2. týždňa užívania tabletiek. t.z. v stredu som si dala 3. hneď na ďalší deň sa dostavilo krvácanie, ktoré trvá už 4 dni ako bežná menštruácia. Ďalšie tabletky užívam naďalej v zvyčajnom čase. je to normálne? mám si dať 7dňovú pauzu alebo hneď začať užívať nové balenie? Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede.

wendy172
16. júl 2012

AHOJTE BABY!Doktor mi predpisal Artiziu,ale nerobi mi nejako dobre takze ju musim vysadit a preto mam na predaj 2 celé blistre za super cenu 12 eur a poštovné uhradím ja ,v pripade zaujmu ma kontaktujte na mojom e-mail wendy172@azet.sk alebo na tel.čisle 0917 416 009 Dakujem 🙂

monika1340
28. aug 2012

@jojka120
Ahoj, ja ju užívam tiež a je velmi dobra 🙂 Oplati si ju dať predpísať. Bála som sa, že budem mať s toho nejaké nežiadúce účinky (zvracanie,odpadnutie a pod.) a všetko bolo od začiatku v poriadku. Som s ňou spokojná. Neboj sa ju užívať. Ja som sa bala na začiatku tiež a nelutujem že ju beriem 🙂 Naozaj sa to oplatí,skús to , nebudeš lutovať 🙂

monika1340
28. aug 2012

@misika161 Daj si normálne 7 dňovu pauzu. Podla krámov sa neriaď. Oni sa ti upravia keď budeš užívať artiziu tak ako maš. Nedavaj si hneď nove balenie. Pauza bude najlepšia

sonulenka
18. nov 2012

Ahojte baby, mám na predaj 2x 21 tabl. Exp.06/2013, tak som sa chcela spýtať či by nemala niektorá z vás záujem 🙂 cena dohodou, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail minarikova.sona@centrum.sk alebo telefonicky 0907608780, ďakujem 🙂

tanicka15
9. dec 2012

Ahojte môžem sa opítať či môžem brať antikoncepciu ARTIZIU aj počas menštuácie?Pretože beriem prvý krat...

zuzka710
1. feb 2013

caute baby, surne by som kupila balenie antikoncepcie ARTIZIA. ma niekto z vas na predaj? dakujem za info 🙂

slecna0071
7. feb 2013

Predam 2 blistre antikoncepcie artizia..dovod??mam radsej iny typ ochrany..cena nizka..piste na mail slecna0071@centrum.sk

sabika2
13. feb 2013

Ahojte, mám na predaj 2x21 tabl.antikoncepcie Artizia. Keby ste mali záujem, napíšte mi 🙂 cena dohodou, sabina.rakova@gmail.com

jelemenska
5. mar 2013

mam zaujem o kupu hak prosím ozvyte sa mi na jelemenska@gmail.com

myrinqa
7. mar 2013

ja som ju brala...prvy mesiac sa mi vyhadzalli na hrudi take drobnucke vyrazky..ale potom to zmizlo a nemala som s nou ziaden problem...ked zacnem zas brat tak tuto....uz neberiem lebo som mala operaciu a som si povedala ze ved aj tak pomaly budem chciet babo...🙂

myrinqa
7. mar 2013

a este dodam ze krvacala som o 3 dni kratsie a KONECNE som nemala ziadne bolesti ako vzdy mam

dada226
23. mar 2013

ahojte artiziu som uz brala no nespominam si teraz po dlhsom case ako sa uziva 7 dni a potom je pauza ? alebo 21 dni a potom je pauza? poradte ak viete a aka dlha je ta pauza ? dakujem

angel_majka
23. mar 2013

Dobrý den poradýte mi.....Brala som azaliu aj ked som kojila a doktorka mi povedala že ,ožem brat aj ked nekojim ale nejako sa mi to narušilo menštruacia mi nechodý pravydelne a už som asi nemala dva mesiace mozu to byt nežiaduce učinky alebo si ich mam ist dat vymenit lebo tehotna niesom a od nich len priberam viete mi poradit ako mam vivolat menštruaciu alebo či je to normalne pri tejto antikoncepci 🙂

diablica697
24. mar 2013

Predám 2 ks krúžkov Nuvaring. Možnosť kúpi aj jedného kusu.

Cena:dohodou
Info: andreaboszormenyiova@gmail.com

monika1996
21. máj 2013

Ja beriem artíziu už deviaty mesiac a som spokojná. Žiadne nežiadúce účinky ani problémy.
@didik123456789 Radiť môže tak nanajvýš gynekológ, nie ty. A na každého to pôsobi inak 🙂
@lienka19 Ja som mala nechránený po 14-tich dňoch a bolo to v pohode .. ale netreba ryskovať lebo artízia začína účinkovať približne od tých 2 týždňov.
@helunik Antikoncepcia ti menštruáciu len upravi. Na začiatku to budeš mať take rozhádzane ale ono sa to postupom času všetko napravi 🙂

kika1111
10. júl 2013

kúpim HAK Artrizia... pošlite IP.. vďaka 🙂

diaza
26. sep 2013

Ja som mala značné problémy s Artiziou. Špinila som dlho po skončení menštruácie, mala som mierne bolesti v podbrušku, Artiziu rozhodnem neodporúčam.