Antikoncepcia Artizia. Užíva ju niektorá?
Ahojte, v novinach som vycitala, ze je nejaka nova antikoncepcia Artizia. Uziva ju niektora? a ake mate s nou skusenosti? 😅
@didik123456789 ahoj, prosím ťa aké ťažkosti si mala? Ja som začala po 6 rokoch brat znova HAK, lekár mi dal Artiziu a necítim sa bohvie ako dobre ☹ prvý den v poho a na druhý sa mi tocila hlava a zle mi bolo od žalúdka, potom zas ok, no a včera večer mi bolo zle - zasa na zvracanie ☹ myslíš, ze to môže byt aj tou antikou??? Ďakujem za každú odpoved a radu zároveň 🙂
ja som brala Artiziu po tom čo bol zastavený predaj CHLOE ale po 3 mesiacoch som ju vysadila,pretože som mávala bolesti hlavy a v podbrušku a začali sa mi robiť cisty..na CHLOE nemá žiadna iná,je veľmi spolahliva,ja som ju brala 4,5 roka bez problemov 🙂
Ahojte. Ja som brala Artiziu 2 a pol roka. Začala som ju brať pretože som mala nepravidelnú menštruáciu,neskutočné bolesti pred a počas menštruácie, prsia ma boleli ako keby som mala v podprsenke sklo a mala som silné sťahy v podbrušku a neskutočné výkyvy nálad. Dokonca som nemohla počas menštruácie piť kávu ani nič kde je kofeín lebo som automaticky dostala záchvat a letela na pohotovosť (kofeín podporuje sťahy maternice ☹ ). Tak som zašla za gynekologom, ktorý mi po vyšetreniach predpísal Artíziu. Akonáhle som začala užívať túto HAK všetko bolo super. Ziadne bolesti, pravidelná menštruácia - úžas. No posledný polrok sa mi začali bolesti vracať a posledné tri cykly som bolo všetko po starom a mala som ešte aj migrénu. Bola som zas u lekára a teraz mi predpísal Mistru. Začínam ju brať len teraz tak som zvedavá, či bude všetko OK. No zároveň veľmi silno začínam uvažovať o vysadení HAK, aby sme si s partnerom založili rodinku. Snád sa po vysadení HAK nevráti všetko do "starých koľají".
ja som ju brala 4 roky a bola som spokojná 🙂 Nemala som absolútne žiadne problémy a po jej vysadení mi cyklus nabehol hneď úplne normálne, a to som bola vydesená diskusnými príspevkami o tom, ako dievčatá po vysadení HAK aj polroka nedostanú menštruáciu 😉
@slawenka
Dobrý deň, mne sa s artiziou stalo niečo podobne, beriem ju asi 2 roky a posledné tri mesiace vôbec nemám chuť na sex. Frajer si mysli ze mam niekoho iného a podobne ☹ milujeme sa tak maximálne 2x do mesiaca a to nie je normálne ☹ vy ste zmenili artiziu na nejakú inú HAK? Alebo ste ju iba vysadili aby sa Vám zvýšilo libido? Za odpoveď ďakujem
@janicka444 no ja som HAK vysadila hlavne preto, ze sme sa chceli zacat pokusat o babatko 🙂 ... nastastie sa potom aj chut vratila, aj ked trvalo rok a pol, kym sa nam zadarilo ... ziadnu HAK uz vsak nemienim brat 😠
@janicka444 Veď Artizia sa už nevyrába? Či?
@koniarova vyrába sa stale
nemate tu niekto na predaj artiziu?
Môže sa Artizia keď kojím? Som to zabudla môjmu Dr. pripomenúť. A robi sa tam nejaká pauza? Brala som Azaliu a tam sa prestávka nerobila. Ďakujem
ak by niektora chcela kupit Artiziu, predam za 20eur...3x21 balenie, použita 1 tabletka....
@zuzka1009 ja mam napredaj, ak je to este aktualne
Ahojte nemá niekto na predaj? (Artiziu)
Ja som bola spokojna uzivala som ju rok a plus som z nej rapidne schudla 🙂 nedrzala som ani dietu ani necvicila . Teraz by som chcela zacat znova no po porode neviem snad schudnem znova
Dobrý deň, keby niekto mal záujem o artiziu, napíšte mi, ďakujem
@01matrioska dobrý deň, už prešlo viac času odkedy ste to písali, ale náhodou ich ešte nemáte (pred dátumom spotreby)?
Ak by mal niekto záujem aj ja viem ponúknuť

Brala som ju pred oboma tehotenstvami,bola som spokojna,ziadne neziaduce ucinky a teraz zacinam znovu