icon

Antikoncepcia Belara

lamxida
17. feb 2022

Dobrý den,chcela by som sa s vami poradiť.Beriem antikoncepciu Belara,mala som užiť poslednú tabletku a potom mala prísť 7 dňová pauza,no po užití poslednej tabletky prišla do hodiny hnačka a ďalšiu tabletku som potom neuzila,začala som brať až ďalšiu krabičku po 7 dňovej pauze.Ako mám pokračovať ďalej ?

janai1
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
17. feb 2022

Pokračuješ normálne.

lamxida
autor
17. feb 2022

@janai1 no lebo keďže som hodinu po úžití mala tráviace problémy tak som si myslela,ze sa to berie ako kebyže som tu tabletku nezobrala.

janai1
Odpoveď bola odstránená
lamxida
autor
17. feb 2022

A mám si urobiť po dobratí 7 dňovú prestávku alebo nie ?

nika_val
17. feb 2022

@lamxida ber tie tabletky normálne akoby sa nič nestalo..
Mala si tráviace problémy, potom 7 dňovú pauzu, a teraz si začala brať nový blister, po tomto blistri si daj klasicky 7 dní pauzu, atd atd

janai1
Odpoveď bola odstránená
olivkaradusova
6. júl 2022

ja som zacala prave uzivat belaru, normalne 1. dnom ms som zacala a po skonceni ms cca 7 dni mi zacalo-pretrvavalo krvave spinenie, kt. trvalo cca mesiac, potom mi moja dalsia ms prisla este pred tou 7 dnovou pauzou a trvala 2-3 dni, co u mna nie je normalne, pred hak trvala 7 dni a bola silna, cize presny opak toho co som prave zazila. moze to byt dosledok uzivania hak, ze sa mi ms posunula a ze trva kratsie? a je aj to krvave spinenie normalne? lebo myslim ze som ho mala iba 1. mesiac uzivania, momentalne mam 2. balenie a uz nemam ziadne spinenie ani vytok

nika_val
6. júl 2022

@olivkaradusova toto určite rieš so svojou gyn..asi ti belara ako antikoncepcia nesadla ked ti toto robí s cyklom
Mam sestranicu a jej belara tiez robila podobne že jej chodila ms skor a slaba, kratka a dr jej ju kvoli tomu vymenila

olivkaradusova
6. júl 2022

@nika_val dakujem za radu, skusim este mesiac-dva pockat ci sa to znova zopakuje a potom skocim ked tak za mojou gyn

en1987
25. nov 2024

predam 2platky