icon

Antikoncepcia Belara - máte s ňou skúsenosti?

enelpe
14. apr 2019

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či máte nejaké skúsenosti s touto antikoncepciou. Gynekologička mi ju predpísala ako moju prvú antikoncepciu. Budem rada ak sa podelíte so skúsenosťami. 🙂

Strana
z2
Modrý koník
10. aug 2020

Ahojte,

predaj liekov na predpis, a taktiež ich kúpa, sú mimo miest na to vyhradených nelegálne a život ohrozujúce.
"Predávajúce" - vráťte ich, prosím, do lekárne. Kupujúce - navštívte, prosím, lekára. Ďakujeme!

Modrý koník team

adrianabadova
10. jan 2021

@olino17 prosim ta ako dlho si užívala kym si nezistila ze niečo nieje v poriadku???

olino17
10. jan 2021

@adrianabadova 10 mesiacov, ale nerobila mi ani ziadne krvne testy ani pecenove...nic. len mi dala recept

absolutka
Odpoveď bola odstránená
absolutka
1. feb 2021

@olino17 zdravim nemas zaujem o belaru? Mne nesadla

avril299
1. feb 2021

@absolutka myslim, ze nebude mat zaujem, kedze na predchadzajucej strane pisala "Aj mne ju predpisala ako prvu a vlastne aj poslednu lebo som dostala z nej flebotrombozu - krvna zrazenina v tele"

olino17
1. feb 2021

@absolutka citala si moj koment? Skoro ma zabila...

olino17
1. feb 2021

@avril299 dakujem 😁

adrianabadova
8. feb 2021

@olino17
@olino17 ani mne nerobila žiadne testy len mi dala recept no uz ich beriem 3 mesiace no ešte minuli masiac som mala riadnu menštruáciu no teraz som dostala len take spinenie

adrianabadova
8. feb 2021

@avril299 ake si mala priznaky?? A ako ti pomohlo

adrianabadova
8. feb 2021

@olino17 mala si aj nieake komplikácie jed si ich brala

nikol144
Odpoveď bola odstránená
janula2002
Autor odpoveď zmazal
marin4
Odpoveď bola odstránená
kayla_gombosova
14. dec 2021

Ahojte. Máte niekto takú skúsenosť s belarou, že praskajú žily na nohách aj cievky a robia sa modriny? Brala som ju pred tehotenstvom nebol problém, beriem ju aj po, už dosť dlhú dobu ale posledné 4 mesiace sa toto deje. Je pravda že mi belara pomáha na cysty ktoré sa mi dosť často opakujú keď ju neberiem. Potom praskajú zalieva mi bruško tekutinou a je to bolestivé. Naposledy som skončila v nemocnici. Čiže používanie hak má aj svoje plus aj mínus. Na preventívnu prehliadku idem koncom januára, a ja vôbec neviem či užívať dovtedy, či vysadiť alebo čo vlastne robiť. Ďakujem

iwkap
Odpoveď bola odstránená
axixi
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2