Antikoncepcia bez krvných testov

simonasukenikova
25. apr 2016

Baby je normalne ,ze mi doktor predpisal antikoncepciu bez krvnych testov ? Nikdy som ju nebrala a kedze mam dceru chcela som sa chranit touto cestou. Nekojim, menzes som uz mala a predpisal mi desirett. Po precitani vedlajsich ucinkov a recenzii som dost zneistela.

saska.t
25. apr 2016

@simonasukenikova bohuzial bezna realita dnesnej doby, testy su drahe a ano na tvojom mieste by som sa tiez bala a o testy dopredu poziadala.. Kedysi davno v mojich mladsich dobach mi este aj kazdy 5-6 mes. aj pecenove testy robili,ci je vsetko v poriadku . 😒

warholette
25. apr 2016

@simonasukenikova ja som nikdy nemala krvne testy kvoli antikoncepcii... beriem od svojich 18-tich, rozlicne druhy, mala som tabletky, naplaste, tabletky ked som kojila, brala som tabletky na Slovensku aj v zahranici.

emarekova
26. apr 2016

@simonasukenikova neni nahodou desirett vhodna pre kojace matky?

adel1410
26. apr 2016

Ano, mne doktorka síce krv zobrala, ale bez výsledkov mi predpísala... Našťastie sa trafila 😀

simonasukenikova
autor
27. apr 2016

@emarekova. Ano. Predpisuje sa hlavne mamam ktore koja takze neviem preco mi ju predpisal. A este ked sa v pribal.letaciku nachadza vedlajsi ucinok rakovina prsnikov tak vazne neviem.

juhztrewrdfghj
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emarekova
27. apr 2016

@simonasukenikova pekne. Ja som to brala pocas kojenia,ked som prestala,lekarka mi zmenila na yaz lebo vraj tym ze uz nekojim moze mat pre mna oslabeny ucinok..ale preco to dali tebe?skus sa ist spytat alebo aspon zavolat.

simonasukenikova
autor
27. apr 2016

@emarekova boze to je idiot. Ja mu poviem ze mi nerobi dobre lebo inak by mi povedal ze pocuvam chytre reci a nie je to pravda.

lindusss176
28. apr 2016

Nie mal by ti zobrat krv, aby zistil ci je vsetko ok az potom predpisat antiku. Ale antika je strasny bordel ja byt tebou neuzivam ju su aj ine moznosti.

zuzandela
26. júl 2018

ahojte...mne lekarka "skusmo" napisala ant. , ale odporucila ma na horm. profil,hacik je v tom ze ant. co mi skusmo napisala sa maju brat hned prvy den co dostanem menzes , no a ono sa to aj dostavilo takze ant. som zacala brat , mam otazku ci ma zmysel chodit na ten horm . profil ak uz beriem ant. a v popise pise aby som informovala lekara o tom,ak som ich uz zacala brat alebo by bolo lepsie ist az vtedy ked budem mat prvu pauzu.? vdaka

saska.t
26. júl 2018

@zuzandela pauza nepomoze , kedze hormony z antikoncepcie budu v krvi aj v pauze kedze si nadalej chranena, zavolala by som primo lekarovi ci to ma zmysel

zuzandela
26. júl 2018

@saska.t vdaka =) no ona vravela aby som sa pred horm. prof dohodla so sestrickou po telefone tak to bude zaujmavy rozhovor

candii
26. júl 2018

Desirett je pre kojace zeny