icon

Antikoncepcia Chloe. Ako telo reagovalo po vysadení?

lucka92
5. okt 2011

Ja som ju brala 3,5 roka. Pred mesiacom som ju vysadila a menstruacia nikde, bojim sa ci je moznost zaspania vajecnikov po tejto HAK. DAKUJEM za odpovede!

tea333
•
5. okt 2011

@lucka92 obavam sa ze nejde len o tuto konkretnu HAK, ono sa to stava po ktorejkolvek hormonalnej antikoncepcii.Nebudem sa tu rozpisovat, ale skus pohladat na nete clanky o tom, co to robi s telom.
Napriklad moja kamoska ma po vysadeni uz 2 roky problem, ms jej chodi kazde 3 mesiace a podobne.
ak beries HAK, neovulujes a ms je iba krvacanie podobne menstruacnemu.Preto sa necudujme, ak potom telo nefunguje ako ma.

karmelka77
•
5. okt 2011

ja som po vysadeni mala opacny problem, neskutocne bolesti hned prvy mesiac az take ze som isla ku gynekologovi ze co sa deje a on mi na to povedal ze aspon vieme ze vajecniky zacali fungovat🙂)) takze asi ano mozes mat taky problem...ale vydrz telo sa potrebuje spamätat

lenka268
•
5. okt 2011

tiez som vysadila Hak nie tu ktoru pises inu, asi pred 3 tyzdnami a tiez som este nedostala, tak cakam, v pripade ze to bude trvat dlhsie ako mesiac urcite pojdem lekarovi.

katusap
•
5. okt 2011

ja som brala skoro 8 rokov HAK bez prestavky a hned prvy mesiac po vysadeni mi nabehla ovulka bez problemov

ribelina
•
20. feb 2012

neviete poradit aj mne? po vysadeni hak mi hrozne padaju vlasy ale ozaj hrozne bojim sa ze budem plesata. brala som 6 rokov vsetky zamerane na plet a posledne dva roky chloe.

bambi2
•
20. feb 2012

urob si detox a neber HAK nikdy viac... http://diva.aktuality.sk/clanok/31155/antikonce...

marianca
•
20. feb 2012

Ja som brala antikoncepciu dva roky. Po vysadení som dostala normálne menzes a aj ďalej som ju mala pravidelne. Dva mesiace sme si dávali pozor, kvôli prečisteniu tela a potom som plánovane presne na 1. krát otehotnela.
Potom som zasa po ukončení dojčenia brala nejaké tri roky a zasa to isté. Znova som otehotnela na 1. pokus. Teraz beriem už nejaké dva roky a vyhovuje mi to, keďže ďalšie bábo neplánujem.
Ja som nikdy nemala s antikoncepciou problémy v žiadnom ohľade. Skôr predtým keď som nebrala. Mala som neskutočne dlhý a bolestivý menzes a antikoncepcia mi to všetko pekne upravila.
Ale na každú ženu to pôsobí určite inak.

kitti0503
•
10. máj 2012

Kočky a môže sa na túto antikoncepciu fajčiť?? jačím 4ks za den ale každé dva týždne nakolko robím vonku🙂

mamina2711
•
8. sep 2012

ahojte kočky,potrebujem poradit.pred mesiacom som vysadila po 2 rokoch antikoncepciu lindynette 30,musela som koli operacii,ale chcela som ju vysadit len na jeden mesiac.mala som dostat menstruaciu ale stale nic a v utorok mam znovu zacat brat dalsie balenie,mam cakat kym dostanem?alebo mozem v pohode zacat uzivat dalsie balenie??dakujem za rady