Antikoncepcia Chloe. Ako telo reagovalo po vysadení?

lucka92
5. okt 2011

Ja som ju brala 3,5 roka. Pred mesiacom som ju vysadila a menstruacia nikde, bojim sa ci je moznost zaspania vajecnikov po tejto HAK. DAKUJEM za odpovede!

tea333
5. okt 2011

@lucka92 obavam sa ze nejde len o tuto konkretnu HAK, ono sa to stava po ktorejkolvek hormonalnej antikoncepcii.Nebudem sa tu rozpisovat, ale skus pohladat na nete clanky o tom, co to robi s telom.
Napriklad moja kamoska ma po vysadeni uz 2 roky problem, ms jej chodi kazde 3 mesiace a podobne.
ak beries HAK, neovulujes a ms je iba krvacanie podobne menstruacnemu.Preto sa necudujme, ak potom telo nefunguje ako ma.

karmelka77
5. okt 2011

ja som po vysadeni mala opacny problem, neskutocne bolesti hned prvy mesiac az take ze som isla ku gynekologovi ze co sa deje a on mi na to povedal ze aspon vieme ze vajecniky zacali fungovat🙂)) takze asi ano mozes mat taky problem...ale vydrz telo sa potrebuje spamätat

lenka268
5. okt 2011

tiez som vysadila Hak nie tu ktoru pises inu, asi pred 3 tyzdnami a tiez som este nedostala, tak cakam, v pripade ze to bude trvat dlhsie ako mesiac urcite pojdem lekarovi.

katusap
5. okt 2011

ja som brala skoro 8 rokov HAK bez prestavky a hned prvy mesiac po vysadeni mi nabehla ovulka bez problemov

ribelina
20. feb 2012

neviete poradit aj mne? po vysadeni hak mi hrozne padaju vlasy ale ozaj hrozne bojim sa ze budem plesata. brala som 6 rokov vsetky zamerane na plet a posledne dva roky chloe.

bambi2
20. feb 2012

urob si detox a neber HAK nikdy viac... http://diva.aktuality.sk/clanok/31155/antikonce...

marianca
20. feb 2012

Ja som brala antikoncepciu dva roky. Po vysadení som dostala normálne menzes a aj ďalej som ju mala pravidelne. Dva mesiace sme si dávali pozor, kvôli prečisteniu tela a potom som plánovane presne na 1. krát otehotnela.
Potom som zasa po ukončení dojčenia brala nejaké tri roky a zasa to isté. Znova som otehotnela na 1. pokus. Teraz beriem už nejaké dva roky a vyhovuje mi to, keďže ďalšie bábo neplánujem.
Ja som nikdy nemala s antikoncepciou problémy v žiadnom ohľade. Skôr predtým keď som nebrala. Mala som neskutočne dlhý a bolestivý menzes a antikoncepcia mi to všetko pekne upravila.
Ale na každú ženu to pôsobí určite inak.

kitti0503
10. máj 2012

Kočky a môže sa na túto antikoncepciu fajčiť?? jačím 4ks za den ale každé dva týždne nakolko robím vonku🙂

mamina2711
8. sep 2012

ahojte kočky,potrebujem poradit.pred mesiacom som vysadila po 2 rokoch antikoncepciu lindynette 30,musela som koli operacii,ale chcela som ju vysadit len na jeden mesiac.mala som dostat menstruaciu ale stale nic a v utorok mam znovu zacat brat dalsie balenie,mam cakat kym dostanem?alebo mozem v pohode zacat uzivat dalsie balenie??dakujem za rady