icon

Antikoncepcia Depo Provera

kaaaty
25. sep 2022

Ahojte, mate niekto skusenosi s touto antikoncepciou? Mala som velmi silnu menstuaciu a dr odporucila toto ako riesenie. Ake mate skusenosti?

martinkatinka
25. sep 2022

@kaaaty ja som kedysi davno mala vo forme injekcie, ale ta bola z ciech, na SR nebolo vtedy schvalene....

kaaaty
autor
26. sep 2022

@martinkatinka a ako si s nou bola spokojna? Myslim nejake spinenie, priberanie? Mala si pocas uzivania menstruaciu? Ako dlho si ju mala?

martinkatinka
26. sep 2022

@kaaaty 3 mesiace bez ms, ale ked mi ju pichli, odpadla som. Druhy krat som uz veru odmietla.

kaaaty
autor
26. sep 2022

@martinkatinka Juj tak to s nou nemas dobre skusenosti. Mne to odporuca hlavne kvoli silnej menstruacii, uz som to nezvladala.

marcela22
18. mar 2025

@kaaaty ahoj, prosím ťa,dala si si depo proveru? Aké máš skúsenosti? Mne ju dnes odporučil gynekológ,mám myom a veľmi silné krvácanie.

kaaaty
autor
3. apr 2025

@marcela22 ahoj mala som injekcie depo provera, dr mi ich dala na silnu menstruaciu. Pol roka bolo ok no potom som zacala krvacat, spinit… stale zle. Dali mi zlyndu opat popol roku kevacanie. Teraz mam Kenzy tak uvidim. No po Depo provere som nemala bolesti hlavy, narast hmotnosti nic take. Citila som sa ok.

marcela22
3. apr 2025

@kaaaty ďakujem krásne za odpoveď. Proveru som si dala pichnúť pred 3 dňami a čakám, čo bude 😃

kaaaty
autor
4. apr 2025

@marcela22 drzim palce aby ti to pomohlo.