icon

Antikoncepcia Dienorette

13. okt 2021

Ahojte žienky,

chcem sa spýtať tých, ktoré užívajú antikoncepciu dienorette, koľko máte prosím rokov? Totiž užívala som osem rokov, bez problémov, potom som ju vysadila a keď som ju chcela nasadiť po dvoch rokoch znova, nový gynekológ mi povedal, že to už nie je antikoncepcia pre mňa, nakoľko ženy v mojom veku potrebujú viac hormónov (mám 27). Nebolo by mi to vôbec zvláštne, keby mi nepredpísal antikoncepciu, z ktorej sa mi začali paradoxne robiť cysty, ktoré som dovtedy nemávala, samozrejme kategoricky odmieta, že by to mohlo mať súvislosť a prečítala som si naňho v tomto smere nie trikrát najlepšie recenzie. Neviem, čo si myslieť. Ďakujem pekne.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
kaila1
13. okt 2021

Zvláštne, ja ju používam, mám 36 rokov a mne povedala gynekologička, že v mojom veku by sme už mali nasadiť antiku s nižším množstvom hormónov. Používam ju pol roka, menila som z dôvodu, že tá predtým mi nedržala cyklus, krvácala som aj mimo cyklu, aj dva týždne menzes. Má vraj najvyšší obsah hormónov.

autor
13. okt 2021

@cocolino234 pokúšam sa už pár mesiacov. Žiaľ, odstúpenie od dohody o poskytovaní zdravotnej starostlivosti odovzdané sestričke záhadne zmizlo a nedostalo sa k adresátovi, poštu nepreberá a na e-maily nereaguje. Podľa toho, čo som čítala v tých recenziách, mali ženy veľké problémy od neho dostať svoju zdravotnú dokumentáciu. Ja už ale uňho ďalší problém riešiť určite nechcem, nakoľko je arogantný, naposledy ma s touto mojou teóriou doslova vysmial a do dnešného dňa neviem, čo mi môže spôsobovať tvorbu cýst.

autor
13. okt 2021

@kaila1 ďakujem pekne, toto len potvrdzuje moju teóriu, že pánovi doktorovi je v skutočnosti prednejší biznis ako zdravie pacientok.