Antikoncepcia Dienorette
Ahojte .. 🙂
chcela som som opýtať že či je normálne keď mi dal gynekológ antikoncepcia povedal mi že už vôbec nemusím dostať meštruáciu ... a ja som ju teraz nedostala a cítim sa taká nafúknutá a sem tam ma tak všeliako pichne v podbrušku môžem byť tehotná ?
Ahojte nemá niekto napredaj dinorette? 🙂
Ahojte, znovu hľadám tabletky Dienorette, ak niektorá máte na predaj, prosím, označte ma, alebo napíšte IP. Vezmem aj na viac mesiacov, dík.
Beriem ich 5 rok ... a stalo sa mi že som nemala menzes aj 2-3 mesiace.
Aj mne povedal gynekolog že je to normálne pri tejto antike, tak nemaj obavy 😉
A ja som zvedavá čo bude teraz ked ju od piatka úplne vysadzujem ...
Ahojte baby.....od včera užívam antikoncepciu dienorette. Prvý krát mam antikoncepciu pretože nemám pravidelný menzes tak som si ju dala vypísať. Ako je to stou 7 dňovou pauzou?
Ahojte, mate niekto skusenost ze sa pri tejto atk pleť zhorši?
Ďakujem
nie, mne sa zlepšila 🙂
Aj ja mam zaujem 🙂
Ahojte, ktora by ste este mala dienorette, tak sa mi ozvite spravou. Dakujem
Ahojte mam 16 rokov uz druhy den berem antikoncepciu a chcem sa opytat ci sa nieco nestane ked si dam 1-2 cigarety za den
@pouzivatel odporucam precitat si pribaovy letak, tam mas uvedene co sposobuje fajcenie a uzivanie antikoncepcie
Tam nic take neni napisane -_-
@pouzivatel jednoducho ak fajcis nemala by si vobec užívat hormonalnu antikoncepciu. O tom by ta mal informovat tvoj gynekolog. O HAK a fajceni mas dost vela popisaneho na internete, staci iba trosku googlit 😉
@malinka158 Vieš to je tak keď si 16 ročné s prepáčením " deti " kupujú antikoncepciu, nebola by prvá ani posledná, čo sa k nej dostala bez toho, aby jej ju predpísal lekár.
Mám sesternicu ktorá má 16 a keby začala brať antikoncepciu a nebodaj aj fajčila, tak jej dám takú, že jej stena dá druhú a hneď si to rozmyslí , chvalabohu, ona je dosť rozumná.
A odpoveď pre tú slečnu: Áno pri antikoncepcii môžeš fajčiť, pokiaľ chceš riskovať riziko vzniku tromboembólie a následnej SMRTI
No moja zlata po prve ja som tu antikoncepciu nechcela tak si neotvaraj hubu. Predpisal mi ju doktor preto lebo mam silne bolesti pri menzese.....
@pouzivatel ja som mala tiez niekolko rokov silnu a bolestivu menstruaciu, a moj názor je ze je hlupost iba kvoly tomu zacat brat HAK. existuju aj ine pripravky najme prirodne na zmiernenie bolesti při menstruacii. Mas 16 rokov, lekar ta mal v prvom rade upozornit na vsetky tieto rizika.
@aneta1020 podla mna je to aj chyba lekarov ktory predpisuju HAK ako na beziacom pase, zeny by si naozaj maly zvážit ci vobec zacat brat HAK, a ak ju beru iba kvoly bolestivej menstruacii tak na toto uz vazne nemam slov 😒
@pouzivatel aká som ti ja tvoja zlatá? dospej
@malinka158 áno lekári to predpisujú, lebo aj z toho žijú ... 🙂
Je to aj chyba rodičov,že kašlú na vlastné decká ... nevedia o rizikách
Nemáte niekto záujem o 2 balenia antikoncepcie Dienorette exp.07/2017 pretože mi nesadla a ostala mi.Pošlem aj na dobierku.Cena 12 EUR plus dobierka.
@janulka2307 Ahooj chcem sa opytat co sa stalo po vysadení, ja ucivam Dienerotte 2 roky, a tiez ho chcem vysadit ale bojim sa co bude, nechcem otehotniet, ale jednoducho nechcem si uz davat do tela svinstvo :( Ďakujem za opoved
Ahoj.
No po vysadení asik po mesiaci mi začali trocha vypadávať vlasy ale už sa to ustalilo
A celkovo moje telo je rozhadzane, menstrucia chodí ako sa jej chce. Všímam si že sa mi začínajú tvoriť vyrážky..
@janulka2307 Jemiine tak sa mam naco tesiit ???
@janulka2307 Od kedy ich uz neberies???
Od 18.10
Ked doberem dionerette kedy otehotnem a mozem mat este dety ? 😢

Ahojte baby,mám na predaj tabletky Dienorette 2x21,musím vysadit hormonálnu liecbu 😖 ,zbytocne ich nechcem vyhodit do kosa,kto by mal záujem,napíste..