icon

Antikoncepcia DIU

nikusik0306
15. jan 2017

Zienky,je tu niektorá,ktorá mala zavedený DIU po prvom dietatku,rozhodla si ho vybrat a nebol problem znova otehotniet?Môj syncek má 2,5 roka,dala som si DIU zaviest ked mal 10 mesiacov,je to na 5 rokov,samozrejme,ak chcem,mozem si ho ist dat vybrat skôr,v októbri by sme chceli s manzelom zacat sa s nazit o druhé bábätko,bola by som rada keby sa vydarilo na prvý sup,aby sa narodilo tiez v lete ako prvý syn,a tým pádom by bol medzi nimi 4 roky rozdiel,viac to nechcem odkladat,nechcem mat velky vekovy rozdiel,no trosku sa obávam ked mi vyberu ten DIU,kedze je to vnutri v maternici,aby mi vytahovanim nic neposkodili,a tiez sa bojim,lebo po par mesiacoch ako smi ho zaviedli,mi museli viac odstrihnut z tej snurky,lebo manzela ten DIU pri pohlavnom styku obtazoval,citil proste bolest,potom po odstrihnuti viac z tej snurky uz nebol ziaden problem,a kazdych 8 mesiacov mi robia prehliadky,no ale neviem,proste sa obavam toho vyberania,aby vsetko dobre dopadlo,a sa nijak neposkodila maternica,normalne rozmyslam,ze som si asi po prvom dietati este nemala dat takuto antikoncepciu,ked som mala v plane este aspoñ jedno dieta.
Dakujem,a cakam dpovede.