icon

Antikoncepcia - injekcia s účinkom na tri mesiace

lucka7912
16. dec 2013

Ahojte baby.... Mate niektorá skúsenost s antikoncepciou formou injekcie ktora ma ucinok 3 mesiace? Ak ano poprosim Váš názor....Dakujem

gretka2
17. dec 2013

Ak myslis Depo-Provera injekcie, tak to brala jedna znama, ale po nejakom case (neciem, ako dlho to brala - mozno rok) povedala, ze "uz by taku kravinu nikdy nespravila". Neustale spinenie, a potom po dobrani neuveritelne rozhadzany cyklus, plet, hmotnost, pocity "ako v prechode"- jednoducho hormonalny chaos na dost dlhsiu dobu, ako bola doba "uzivania" injekcii. Takze toto by bola skusenost od nej.
To ale neznamena, ze to musi robit problemy kazdej. Moj osobny nazor - ja by som to tiez do seba nepchala..... Nechces uvazovat skor o teliesku (aj nehormonalnom)? Viem, ze to tiez nie je pre kazdeho, ale myslim, ze je to mensi zasah do organizmu...

elis86
24. mar 2014

Brala jsem jí 5 let...jo,dost dlouho, ale bylo mi 22 a rozhdoně jsem ještě nechtěla řešit děti a bylo mi řečeno,že to je nej volba. Všechno super, bez MS, min.bolesti břicha. No a po 5 letech jsem dostala na rok HA Jeanette, jako přechod než budu chtít mimi a šla na rentgen kostí...depo mi dala zabrat, mam osteoponii -předfáze osteoporozy a už ted mě v 28 bolí pravá kyčel,beru vápník a snažim se víc jíst mléko a sýry. takže dělá dobře jak komu,já problémy neměla,ale tak dlouho jí rozhodně neberte.