Antikoncepcia Kelzy - recenzie a skúsenosti žien
Antikoncepcia KELZY
Zháňam recenzie resp skúsenosti s antikoncepciou kelzy, keďže na internete som našla len stare skúsenosti.
Predpisala mi lekárka po pôrode.
Ďakujem vopred za vaše reálne skúsenosti, keďže Váham ci začať brať alebo nie. (Nikdy v živote som nebrala antibiotika mam 35r)
za chvíľu bude rok čo ju beriem , tiež som po pôrode . Mne sadla na prvý šup. Prvý mesiac bol všelijaký , cítila som sa nervózna, pleť bola všelijaká ale na druhý mesiac sa to upravilo všetko. MS takmer žiadna , len minimálne špinenie a vždy príde na tretí deň poobede keď zoberiem
placebo tabletku.
za chvíľu bude rok čo ju beriem , tiež som po pôrode . Mne sadla na prvý šup. Prvý mesiac bol všelijaký , cítila som sa nervózna, pleť bola všelijaká ale na druhý mesiac sa to upravilo všetko. MS takmer žiadna , len minimálne špinenie a vždy príde na tretí deň poobede keď zoberiem
placebo tabletku.
@anonym_68defd ved toho sa bojim ....pocas pandémie sa.mi objavila tetania potom panicke.ataky hroozne obdobie takze mam velky strach rešpekt preto sa ich bojim zacat brat...skúsim ci bude lekarka ochotna prepísať ine ešte....
Napadlo ma kedze som si nepamätala.nazov antikoncepcie preto som ich vybrala a len stoja doma co potomm ich len vyhodim po záruke
Nemali by ste záujem o cele.balenie? Len som otvorila pre.pribalovy letacik posunula by som vam za 30eur😇

@zuzkaa1991 malo byt ze som nikdy nebrala antikoncepciu