Antikoncepcia Leverette - skúsenosti
Ahojte chcem sa opytat.Moja gynekologicka mi predpisala Leverette aku mate snou skusenost?Dakujem
Bez receptu ?
Ten musí byť.
Treba vziať od gynek. a ja ho nechavam v lekarni a cely rok pre recept nechodím,treba sa dohodnúť s lekárničkou.
Opýtajte sa na to gynekol.
Baby mozem sa spytat teraz pijem biele tabletky v ktortch ma sa dostavit krvacanie 🙂 kedy priblizne zvykneme dostavat. Krvacanie s vysadenia ? Ja zatial len 2 tabletku bielu idem dneska pit 🙂 dakujem za radi 🙂
Mne sa raz po 2 a inokedy po 4 tablete.
janka 9595
No mne sa zda,že tu dakto písal,že ma voľný mesiac kukni.
laska1994
má voľný.
Pisala som jej ale neozyva sa :(
Ale áno ja som bola mimo tiež,že neskoro,ale po 4 došli a aj mňa pred bolieva hlava 😉
Mne este nepriski a dneska idem brat 5 tabletku V☹ vcwra som myslela ze zosaliem taku migrenu som chttila som uz myslela ze budem mat a nic uvidim dneska co a ako
ja tiez 3tabletka biela a menzes nikde tak ako som pisala silny zapal na druhy den nic teraz sa mi toci hlava zahu mam ako tehotna neviem ci nevysadim tieto tabletky a vratim sa k svojim starym 4rocnym
Baby moje ja som musela tieto tabletky vysadit lebo mi byvalo strastne zle z nich a migreny este silnejsie ake som mavala a taky tlak v hrudniku a pocit na zvracanie ....dneska mi sice na 5 den dosli kramy teda skor len vytok ale musela som si ist dat predpisat nive tabletky a chxem sa spytat ako pokracovat fneska normalne 1 tabletku si dat aj ked mam lwn vytok myslim na tie nove tabletky ci si mam hned dat 1 tabletky aj kd som este nedobrala leverette tie biele tabletky ? 🙂 dakujemza rady
Normálne 1 tabletu v 1 deň menštruácie aj ja som ich vysadila, lebo som sa potila hlavne na tvari, predtým nikdy, tak vraj to môže byť s tej antiky, tak som prešla na svoju.
A ked aom nedobrala este tie vitaminy s predchadzajucej pocas 7 dnovej pauzy ? A nemozem zacat vna 8 den ? 🙂
No ja teraz, keď som prechadzala na predošlú, tak som leverette nedobrala do konca bielych tabletiek,3 tabletky biele mi ostali, začala som brat predošlú antiku ihneď.
Praveze aj mne ostali 3 biele ale neviem urobi to nieco ked zacnem brat novu az na 8 den ? Lebo vcera somnmala len vytok a dneska uz cisto kev tak mam dneska si dat prvu novu tabletku ? Alebo mysliete ze sa nic nestane ked si dam na 8 den novu az ? Ako keby man pauzu ?
Ja som začala brat novú v prvý deň menštruácie, z toho čo píšete to chápem, tak, že dnes máte menštruáciu.
Ja by som začala balenie tej novej antiky aj na som, tak začala, no prvých 7 dní som si aj, tak dávala pozor, keďže som prechadzala na inú antiku.
@lucasita dobry den ja zacinam podla toho letaciku co je k tabletkam ze ked sa prexhadza s inej Hak na novu 🙂 ze po 7 dnoven pauze alebo po poslednen neaktivnej tabletke si to mam dat novu tabletku s novej Hak tak aj tak zacnem dufam ze sa nic nestane 🙂 ale ked je to aj v navide tak ze po poslednej neaktivnej tabletke si to dat 🙂 dufam ze sa nic nestane 🙂 ja som chxela tu staru dobrat lebo som nevedela ck to mozw spravit kes vynecham tie 3 neaktivne tabletky 🙂
@simicl1 Neviem ci je to pre teba este sktualne, ale lepi sa iba jeden riadok nalepok. Konkretne ten,ktory potrebuhes. Ked zacinas pondelkom rak lepis ten,co zacina pondelkom. Ak zacinas stredou,lepis ten treti co zacina stredou. Lepi sa len jeden paik uplne hore na tu cervenu ciaru. Zacinas vzdy rovnakym dnom a uzivaju sa vzdy z lava do prava
Mne lekár predpisal tiež leverette a povedal že kým si telo nezvykne na dávku hormónov tak budem krvácať mesiac aj 2 vkuse...máte s tým niekto skúsenosť? A s tými štítkami...to na každý blister si mám nalepiť ten istý deň? A medzi jednotlivými blistrami mám nechať nejakú pauzu? HAK beriem prvý krát
Ahojte, mám na predaj cele 3-mesačne balenie Laverette... nema niekto zaujem?
Ja som pri leverette mala kramy 10-12 dni nez si telo zvyklo a pri dalsej uz som vedela kedy ich cca dostanem a ako budu trvat dlho 🙂 a ano na kazdy blister kazdy mesiac ten isty stitok kedy si zacala brat prvu tabletky ked si dostala kramy povedzme pondelok tak bude pondelok ako prvy den 🙂
baby prosim vas ,,moze s nich byvat casto moceove zapaly sak to neni mozne ,,sice sa na to liecim uz roky ale teraz ich uzivam HAK pol roka a mam to uuuplne strasne moc casto
Myslím si,že to určite ni je z tabletiek,možno z prechladnutia,keď je teraz zima.
@lucasita no prechladnutie mavam casto ,,mam to chronicke ale ako mam tie tabletky sa mi zda este viac
Tak skus vysadit na mesiac a uvidí sa,či sa to vracia.

bez receptu ?