Antikoncepcia Mistra - užívanie
Ahojte, lekár mi zmenil antikoncepciu a predpísal mi Mistru a nejak sa strácam v tom príbalovom letáku a v tom kedy je tá pauza a kedy dostanem prvú menštruáciu po nasadení Mistry. Predtým som mala Chloe a tam bolo 28 tabliet, tak som nič také nemusela riešiť. V decembri som začala brať Mistru v prvý deň menštruácie a včera som dobrala poslednú tabletku z blistra - to mám teraz 7dní pauzu? a kedy dostanem menštruáciu? ... tie čo ju užívate ste spokojné s "priaznivými" vedľajšími účinkami? mám na mysli úbytok akné na pleti a podobne.
@renatkaf1 ano aktualne
Ahojte. Už asi tri roky mám problémy s akné, fakt pupienky sú strašne bolestivé, zapálené... chodila som k dvoch dermatologičkam a ani jedna mi nevie pomôcť. Nedávno mi gynekologička predpísala Mistru a už ju pár dní užívam. Hneď ako som ju začala užívať, začali sa mi robiť nové a bolestivé pupienky, a bolo ich čím ďalej, tým viac. Chcela som sa spýtať, či to je len prvá reakcia tela na prvú antikoncepciu alebo tu nie je niečo v poriadku....
Poradte mi prosim vas beriem mistru ale zabudla som si zobrat cely vikend a dnes som dostala menzes...teraz neviem ci si mam zobrat dnes a ako to funguje ked si dam tak prerusim menstruaciu či ako
Ahojte dievcata chcem sa vas spytat ake mate skusenosti s uzivanim antikoncepcie mistra? Kolko za nu platite? Dakujem pekne za odpoved
Máte niekto skúsenosti s antikou regulon ďakujem
Skúsenosti s mistrov máte niektorá?
Akú máte menštruáciu pri mistre? myslím či vám zoslabla intenzita krvácania.
Viete mi niekto poradit ? Dala som si predpisat mistru kvoli dovolenke pri mori, potrebujem spojit 2 cykly , zacala .som.ju uzivat v sobotu 20.5 a dnes je 9 den a stale dost silno krvacam . Pred uzivanim som krvacala 5-7dni. Je to normalne ?