icon

Antikoncepcia Mistra - užívanie

darina1952
10. jan 2014

Ahojte, lekár mi zmenil antikoncepciu a predpísal mi Mistru a nejak sa strácam v tom príbalovom letáku a v tom kedy je tá pauza a kedy dostanem prvú menštruáciu po nasadení Mistry. Predtým som mala Chloe a tam bolo 28 tabliet, tak som nič také nemusela riešiť. V decembri som začala brať Mistru v prvý deň menštruácie a včera som dobrala poslednú tabletku z blistra - to mám teraz 7dní pauzu? a kedy dostanem menštruáciu? ... tie čo ju užívate ste spokojné s "priaznivými" vedľajšími účinkami? mám na mysli úbytok akné na pleti a podobne.

Strana
z2
renatkaf1
Autor odpoveď zmazal
lucciinnkka5
11. júl 2018

@renatkaf1 ano aktualne

lucciinnkka5
Odpoveď bola odstránená
buba0
Odpoveď bola odstránená
aja1642
Odpoveď bola odstránená
buba0
Odpoveď bola odstránená
aja1642
Odpoveď bola odstránená
juno4
Odpoveď bola odstránená
janinka772
Odpoveď bola odstránená
tnt32
Odpoveď bola odstránená
kika263
17. mar 2020

Ahojte. Už asi tri roky mám problémy s akné, fakt pupienky sú strašne bolestivé, zapálené... chodila som k dvoch dermatologičkam a ani jedna mi nevie pomôcť. Nedávno mi gynekologička predpísala Mistru a už ju pár dní užívam. Hneď ako som ju začala užívať, začali sa mi robiť nové a bolestivé pupienky, a bolo ich čím ďalej, tým viac. Chcela som sa spýtať, či to je len prvá reakcia tela na prvú antikoncepciu alebo tu nie je niečo v poriadku....

slavuska1988
6. apr 2020

Poradte mi prosim vas beriem mistru ale zabudla som si zobrat cely vikend a dnes som dostala menzes...teraz neviem ci si mam zobrat dnes a ako to funguje ked si dam tak prerusim menstruaciu či ako

majuska09
30. máj 2020

Ahojte dievcata chcem sa vas spytat ake mate skusenosti s uzivanim antikoncepcie mistra? Kolko za nu platite? Dakujem pekne za odpoved

torticky002
Odpoveď bola odstránená
sandra9
Odpoveď bola odstránená
lenunik29
16. máj 2021

Máte niekto skúsenosti s antikou regulon ďakujem

janula2511
22. sep 2022

Skúsenosti s mistrov máte niektorá?

noi310898
Odpoveď bola odstránená
romculaz
2. feb 2023

@noi310898 este ich mas prosim ta?

noi310898
2. feb 2023

@romculaz nie už sa predali

janula2511
17. mar 2023

Akú máte menštruáciu pri mistre? myslím či vám zoslabla intenzita krvácania.

lydka84
28. máj 2023

Viete mi niekto poradit ? Dala som si predpisat mistru kvoli dovolenke pri mori, potrebujem spojit 2 cykly , zacala .som.ju uzivat v sobotu 20.5 a dnes je 9 den a stale dost silno krvacam . Pred uzivanim som krvacala 5-7dni. Je to normalne ?

viksutoris
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
Autor odpoveď zmazal
lydka84
29. mar 2025

@kamatopo krvacala som cez cez 20 dni potom to prestalo. Dovolenku som prezila bez menstruacie. Takze ucel splnila. Brala som ju potom este par mesiacov ale vysli mi velmi zle hormonalne testy na endokrinologii takze som s nou nadobro aj skoncila.

Strana
z2