icon

Antikoncepcia po menopauze

14. apr 2025

Dá sa spoľahnúť na to, že už menzes nepríde? Lebo ako som počula, menzes môže vynechať napríklad pol roka a potom sa objaví. Reálna menopauza je myslím vtedy, keď je žena rok bez menzesu, ak sa nemýlim. Čiže až po tom roku bez je to bezpečné? Alebo existujú prípady, že si myslela žena, že je v menopauze a otehotnela? Teraz nemyslím ženy nad 35+ rokov, ale staršie, napríklad nad 48+

Strana
z2
janai1
14. apr 2025

Poznam jednu, tiež si myslela ze už je v menopauze a mala po 50 keď otehotnela.

krasneleto
14. apr 2025

pozor na to. aktualne ma znama na oddeleni 55 rocnu rodicku.... ktora je zaroven uz davno aj babkou... tiez si myslela, ze uz je v menopauze....

irusa
14. apr 2025

@krasneleto to fakt ???

januska12323
14. apr 2025

Pokiaľ má žena vaječníky a maternicu môže byť tehotná.

zuz02
14. apr 2025

Aj známa zažila niečo podobné v nemocnici, keď bola na čistení po MA a s ňou tam bola 55 ročná pani na prerušení. Tiež si myslela, že je uz po prechode.

tenerifka
14. apr 2025

Tu na ostrove je medzi starsimi rocnikmi vela zien, ktore mali posledne dieta okolo 50-tky, tiez si mysleli, ze menopauza😁

simsalabim
14. apr 2025

@tenerifka takymto stylom a po takychto diskusiach budem tusim "davat pozor" aj do 65ky 😅

autor
14. apr 2025

čiže menopauza-nemenopauza, antikoncepciu treba do šesťdesiatky

viestta
14. apr 2025

Ak myslis hormonalnu, ak nutna nie je. Su aj ine metody ako zabranit neplanovanemu pocatiu.

autor
14. apr 2025

@viestta ježiš, veď to je jasné

luccija
14. apr 2025

Nikto nič negarantuje🤪to musí byť dobrý šok, keď sa už nedá ísť ani na interupciu.Ja by som sa nespoliehala ani na ten rok.Kamaratke gyn povedal, že už má malé vaječníky aj maternicu, ale aj tak sa chrani

kittykat22
14. apr 2025

nemyslite vazne. Ja som dufala, ze po menopauze pojdeme ako kraliky bez obav z nasledkov.
😩😩😩 co mi to robite????????

tenerifka
14. apr 2025

@simsalabim 😂
No veru, ty by si mala byt na pozore….inak sranda, ako si priroda vzdy najde cestu….

simsalabim
14. apr 2025

@tenerifka u mna by vsak "priroda" rychlo zistila, ze tudy cesta nevede 😂 Ja uz som dorodila. Bodka.

tenerifka
14. apr 2025

@kittykat22 moj chlap ma uz 15 rokov vazektomiu, tak neriesim….

simsalabim
14. apr 2025

@tenerifka super chlap 👍 Moj by si na to nedal siahnut, v ziadnom pripade 😂

tenerifka
14. apr 2025

@simsalabim ved jasne, taka situacia je na infarkt…zase chodit na tie priblble besiedky v skolke🤣

simsalabim
14. apr 2025

@tenerifka tak besiedky by mi vadili asi najmenej. Ale to vstavanie uprostred noci, skoro rano, nemat na seba vobec cas a byt stale v strehu a robit animatora.... to az, ked budem babka a budem dieta moct odovzdat.

tenerifka
14. apr 2025

@simsalabim no moj isiel dobrovolne, tu to maju prakticky vsetci chlapi, ktorych poznam

natalka13
14. apr 2025

nepouzivam.

autor
14. apr 2025

@natalka13 a nebojis sa?

la_dolce_vita
14. apr 2025

Ja som v 50tke chcela vymenit Mirenu, doktor, ze urobime najskor testy z krvi a vysledky boli take, ze by mi ju daval zbytocne. Po vybrati uz menzes nebol ani raz cca 1,5 roka. Doverujem lekarovi v tomto, vysledky hovoria jasne. Cize ochranu nepotrebujem. Este sa vyjadril, ze ta Mirena tomu "pomohla".

kiki68
14. apr 2025

@kittykat22 aby kraliky nemali kralicky 😀😀😀 Ja idem v 40 na sterilku radsej, inak by sme asi mali podstatne viac deti 😂

natalka13
14. apr 2025

som PO menopauze, nemozem otehotniet.

diewcatqoo
14. apr 2025

Moja neboha babka mala stryka okolo 50tky. Bola tehotna naraz s dcerou, mojou tetou. Teta porodila o par dni neskor ako babka. Tiez si ocividne myslela, ze je v prechode.

jahodqa666
14. apr 2025

antika po menopauze? Myslím , že vtedy je na rade iba hormonálne podpora.

krasneleto
14. apr 2025

@irusa áno fakt

krasneleto
14. apr 2025

Bez antiky by som mala sex len v prípade že mi podľa normálneho profilu lekár naozaj povie že moja ovarialna zásoba je definitívne fuc... Ženám do 50 tku tuším 24 mesiacov bez MS po 50 tie 12 mesiacov aby sa dalo hovoriť o menopause... V obdobi perimenpauza-menopauza keď MS viac nie je ako je by som sa na bezpečnosť nechráneho styku nespoliehala
Ak nechceš HAK,môžeš sa dať sterilizovat,alebo partner

marianarem
14. apr 2025

Mali sme v rodine zenu, ktora mala po 50ke este 2 deti. Uz pri tom prvom si myslela, ze je v prechode.

luccija
14. apr 2025

@la_dolce_vita a cítiš sa dobre nemáš žiadne nepríjemnosti po menopauze?Moja mama už mávala menzes všelijako krátky, dlhý a tiež jej lekárka dala v 49 r náplaste brala ich 3 r potom už iné slabšie a prešla menopauzou ani nevie ako ani jej potom už nebývalo zle.

Strana
z2