Antikoncepčná náplasť Lisvy
Ahojte ženy, prosím vás aké máte skúsenosti s Lisvy?
@marianna94 ja som mal ten problem az som skoncila na pohotovosti kde mi povedali ze okamzite mam prestat brat antiku. Tak som odlepila a kramy sa ukludnili a uz je to ok. A este mi povedali ze co to bolo za experta gynekologa, lebo vraj hned po porode pri prvej menstruacii sa angikoncepcia nedava. Ja som ďnalepila naplast prvy den menstruacie v prvu menstruaciu po porode
Ahojte,začala som brať lisvy,mám druhú náplasť a stále dosť silno krvácam a bolí ma podbruško....neviem či to je normálne ale dosť mám z toho nerva...upraví sa to???
Predam nove nepouzite balenie 🙂
@vvia ja tiez hned po prvej....ale uz som to prestala lepit mesiac uz som sa unormalnila ...ja som mala aj po tej antike kruhovu srvbivu vyrazku vzdy a nepacilo sa mi to tak som stym prestala a uz je dobre
Baby tiez predam na dva mesiace. Pri rychlom jednani dam jednu naplast gratis 25e posta v cene
Baaby ked ste prestali lepit nemeeskala vam menstruacia?
Ahojte baby .. Nevšimli ste ste ze by ste z Lisvy pribrali ? Ja mam druhu náplasť a mam +2kg tak som si nie istá ci to môže byt tym ale pýtam sa .. Pred tym som užívala Daylette 3 roky a nikdy som nepribrala
@kika123123123 ja som praveze z tabletiek vzdy pribrala a teraz nie. No uz lisvy nikdy viac... Mam z nich zlcbikove kamene, zle pecenove testy... Odliepalo sa mi to... Nikdy uz
@kika123123123 ja som pribrala uz pat kil.
@kika123123123 ja som popri nej schudla vyse 15kg..ale mala som upravenu stravu
@alka221 a myslíš ze to je koli naplastiam ? Pre mna to je hlavne kritérium preto zisťujem 🙂
@aneta_knezovicova ako vies ze práve z nich ? :O
@kika123123123 myslim si. Jem rovnako.pohybuhem sa rovnako.dovtedy som roky mala nizsiu hmotnost a zraaaazu..neverim.podla mna z lisvy.
@kika123123123 vsetko sa mi toto zacalo po mesiaci pouzivania naplasti... A vsetko je v letaciku ako mozne vedlajsie ucinky....
Ahojte . ja mám tiež náplaste na 2 mesiace ( 6 kusov ) za 24 € , v prípade záujmu píšte IP .
Ahojte ... aj mne este ostali naplaste na 2 mesiace za 20,- aj s postou 🙂
Predam nove nepouzite 15 € 🙂
@abcd87 mala by som záujem ak su este voľne.
Baby inac naplaste nase su stiahnuté z trhu. Uz ich asi nezoženiete. A nik kedy sa budu dat zohnať.... takze ak nemate zásobu je smola...

Ahojte baby,mám na predaj náplaste na dva mesiace...ak má niekto záujem volajte mi na číslo 0917111149,cena 25 aj s poštovným