Antikoncepčný krúžok Nuvaring
Ahojte je tu niekto kto má antikoncepčný krúžok nuvaring? mne to predpísala lekárka a chcem poprosiť vaše skúsenosti či ste spokojné či vám nevypadáva či nevadí pri sexe.
@lenkalienkam ďakujem. Tak ja som dosť pokakaná. 😂 a ako to je ak idete napr do sauny, horúcej vody? Nevadí to kúžku? Snáď už moja posledná otázka. Milión krát vďaka Lenka.
@nikuska10004 no ja ani neviem že ho mám ale do sauny nechodím ale isto to nevadí mne povedala lekárka že môžem všetko ako keby som ho ani nemala a vôbec mi tvoje otázky nevadia rada odpoviem.i ja som bola prvé mesiace taká istá bála som sa 😉
@lenkalienkam ďakujem ti veľmi pekne. Tak ja cítim kus tak jednu stranu, akoby bol tam, skor vajcovod a rana po cisarskych ma stipe. Bojim sa pozriet ci je tam 🤣
@nikuska10004 ak ho cítiš musíš ho zatlačiť hlbšie ono to je všetko iba v hlave neboj sám ti nevypadne aj ja som po 3 sekciách a táto verzia ochrany mi veľmi vyhovuje mám pokoj 3 týždne a pekne naplánujes menzes a vraj keď chces otehotnieť stačí vybrať a po mesiaci sa podarí 🙂ja som toto odporučila aj neterke aj kolegyni a sú veľmi spokojné, držím palce aby si bola spokojná
@lenkalienkam ďakujem ti. Ja sa už na 3tie necítim. Tak dúfam, že je spoľahlivý, lebo ako píšeš, všetko je v hlave a ha som dosť posero.
@lubka23 ahoj, ako si dopadla s tým spinenim? Ja som si včera prvýkrát zaviedla a dneska som začala špiniť
@bibianatomas ahoj , začala som krvácať a kráčala som mierne cele 3 týždne, telo mi ho neprijalo ako žiadny antikoncepciu. Neužívam nič
Dobrý deň, mám na predaj dva krúžky nuvaring ak by mal niekto záujem 😊
Ahojte,
Kúpim Nuvaring alebo Teyla (lekarku mam v zahranici a prazdninujeme na Slovensku).
Ďakujem 🍀

@nikuska10004 nič netreba 😉tiež som sa bála ale mám vyskúšané