Bojím sa že otehotniem z tej tekutiny
Dobrý deň zdravím vás žienky upozorňujem vopred blbé komentáre si prosím nechajte pre seba
Nebudem vám klamať mám 16 rokov zachvilku 17 mám priateľa sme spolu 2 roky ľúbime sa veľmi a rozumieme si ja študujem učím sa za kaderníčku a on je v robote (pracuje) rodičia o nás vedia chodíme už ku sebe o panenstvo som prišla v 14 apríla najprv sme malý pohl styk iba s kondómom potom sme už nepoužívali máme prerusovany styk len mám vždy strach že otehotniem s tej predejakulacnej tekutiny aj keď viem že je to malá šanca stresujem sa ale nakoniec dostanem menštruáciu vzdy presne , na plodné dni si dávame pozor antikoncepciu nechcem užívať lebo som ešte mladá a mama nechce aby som tak skoro si zničila hormóny atď .. frajer sa do mňa nikdy neurobí a po sexe idem hneď do sprchy a sa umyjem tam dole mislite keď takto budeme pokračovať že si budeme dávať pozor na plodne dni a neurobí sa Domna tak by sa nemalo nič stať ? A používame aj ten lubrikant Durex originals klasický ten čo spomaľuje spermie s mamou sa nechcem o tom baviť lebo sa hambim ale viem že ona tiež praktizuje už veľa rokov prerušovaný styk a neotehotnela ... Stresujem sa vzdy tak po sexe. Frajer na mňa kričí že prečo čítam tie hlúposti na nete potom sa stresujem a aj tak nakoniec dostanem menštruáciu aj moje sesternice ktoré majú už po 30-tke, mi hovoria že sa toho nemám báť keď sa do mňa neurobi tak nemalo by sa nič stať .
😏😏😌prosím je tu niekto kto praktizuje už roky prerušovaný stýk a otehotnela len vtedy keď t ste to chceli vy? Ďakujem za odpovede budem vďačná ,❤️
K a otehotnela len vtedy keď to
Môžeš áno
Prerušovaný pohlavný styk som praktizovala v roku 2019 2 mesiace, mam 37. Ani vtedy moj partner sa do mna neurobil. Aj moje kamarátky ho praktizovali dlhé roky, tak reku, ze ked to fungovalo im, nic sa nemoze stať. Dcérka ma dva roky. Takze Ano, z tej tekutiny sa da otehotnieť. Prerušovaný pohlavný styk je pre ľudí, resp mal by byt, kt maju zázemie, partnera, vzťah , vek kt pripadne tehotenstvo neotrasie. Ak mas 16, podľa mna nepatris do ani jednej kategórie. Takze nech si da partner kondom. Ak odmietne, ruky od neho prec. Ani ten moj vtedajsi ho nepotreboval, on “vedel” a kondom bol pre neho nocna mora . Ako to dopadlo popisujem vyššie.
@eternity24 este na margo plodných a neplodných dni. Niekedy sa žene uvoľní vajicko aj mimo obvykle plodne dni a spermie prežívajú v pošve aj niekoľko dni aaaaaa voila, dieťa moze byt na svete. Ak ste pripravený na dieťa, tak pokračujte. Ak nie, chodíte po tenkom ľade.
Ja som tiež mala takeho priatela a dakujem bohu že som neotehotnela v takom skorom veku.. je to aj o povahe chlapa a o jeho zodpovednosti teraz mam 21 a priatel 26 bez kondomu nejdeme. Na babo ešte čas. Ale možne je všetko takze radsej kondom ten je lacnejší ako výbavička pre babo.
@ninusa221 ahoj, tiež používame kondomy + prerušenie. Používate tie kondómy aj cez plodné dni?
@anonym00000 stale neviem kedy mam plodne dni nepozeram vobec na to.

ak sa pytas, ci je to mozne, tak je. mozno by si si zaroven mohla podat aj sportku (jaj sorry, to ti nic nehovori), ale stat sa to moze. chran sa a budes safe ;) my sme pre istotu vytahovali aj s kondomom hehe tak sme sa bali (ani kondom nie je 100%)