icon

Bolesť po vysadení antikoncepcie

veronika1681995
14. júl 2025

Ahojte prosím vás chcem sa poradiť brala som hak 6 rokov teraz končím minulého mesiaca som vysadila a začalo mi bolesť bruška občas ako pichanie a mám aj také citlivé bradavky na dotyk môže to by spôsobené vyradením hak?
Ide o to že s priateľom sme po vysadení liekov spali spolu naplno asi dva krát.
Po vysadení nastúpila menštruácia to bolo 28 júna...potom som už tabletky nezačala brat ďalej po tej 7 dnovej pauze.
Pýtam sa hlavne či toto moze byť spôsobené vyradením hak alebo aká je aj pravdepodobnost že by som náhodou mohla byť aj tehotná.

sisska96
14. júl 2025

Keď ste sa nechránili tak nebude náhoda 😂

np_
14. júl 2025

Áno, môžeš byť tehotná 🤷🏽‍♀️

veronika1681995
autor
14. júl 2025
@np_

Áno, môžeš byť tehotná 🤷🏽‍♀️

@np_ tak skoro že by som pocitovala bolesť brucha ? Veď to niesu ani dva týždne dozadu.

veronikaszabova
14. júl 2025

@veronika1681995 ano, mozu to byt bolesti z vysadenia HAK. Hormony za davaju do poriadku. Pri jednej pauze, ked sme chceli dieta, som mala bolesti vajecnikov a prs permanentne 2 mesiace.

veronika1681995
autor
14. júl 2025
@veronikaszabova

@veronika1681995 ano, mozu to byt bolesti z vysadenia HAK. Hormony za davaju do poriadku. Pri jednej pauze, ked sme chceli dieta, som mala bolesti vajecnikov a prs permanentne 2 mesiace.

@veronikaszabova no aj mne to začalo takými akože nie silnými bolesťami až pichanie niekedy a strašne citlivé bradavky na dotyk mám akoby boľavé