icon

Častá menštruácia a problémy s antikoncepciou

lilka121
19. feb 2025

Ahojte máte s týmto niekto skúsenosti?Napr . menštruácia v decembri 6 teho - 5 dni potom 31 decembra zase 5,6 dní,v januári 24 zase ,vo februári 4 teho 5 dní, a dnes mi skončila zase.Dr.mi robil v decembri prehliadku ,vraj všetko ok dal mi len belaru ktorá mi nezabrala ,mám crohnovu chorobu ,bolo mi z nej strašne zle.Neviem či začať z druhou antikoncepciou ,dosť sa toho bojím ,mala som z nej hnačky zvracanie .Brala som aj norerhysteron ,ten mi trocha zmiernil menštruáciu ale že vraj to nemôžem brat v kuse.Mali ste niekto podobný problém ?Pomohlo vám niečo?

Strana
z2
galioska
19. feb 2025

@loliki krasnu? pisem peknu, teda bez vyrazok, bez flakov, pigmentov

loliki
19. feb 2025

@galioska Ja mám pupalku v skrini, či mám začať užívať. 🙂

galioska
19. feb 2025

@loliki kolko 500 ci 1000? 1000 je naj a uzivaj, ma viac benefitov. Po prvej zabletke uvidis rozjasnenie pleti

loliki
19. feb 2025

@galioska Ok. Musím sa pozrieť. Budeme žiariť, možno mi rozjasní aj myseľ, nielen pleť. 🙂

galioska
19. feb 2025

@loliki haha, mozno, ved je to na vselico. Zajtra ti odfotim tie vitaminy na hormony, ma to take zvlastne zlozenie, musela som prestudovat naco vsetko je to dobre. Pozriem aj to K ked to tu najdem

loliki
19. feb 2025

@galioska Mam 1000-ku! Ale ja som si ju dávala na PMS, potom som bola kľudnejšia a tým pádom menej zamračená. 🙂 Ale teraz mám motiváciu. ...Vitamíny na hormóny? To je čo?

galioska
19. feb 2025

@loliki kukni toto je to ono? ako silne zobrat?
https://www.ebay.co.uk/itm/254685491413

galioska
19. feb 2025

@loliki doplnky viaminove, na vyrovnanie hormonov😸🙌🏻

loliki
19. feb 2025
galioska
Autor odpoveď zmazal
loliki
19. feb 2025

@galioska A v ktorej krajine žiješ?

galioska
Autor odpoveď zmazal
galioska
Autor odpoveď zmazal
loliki
19. feb 2025

@galioska Zas ja nie som lekár. A tí čo berú na tlak, nemôžu K vitamín? Tak sa spýtaj tam odborníkov. Tam bol bádateľ.sk, človek už nevie komu veriť a ktoré stránky čítať.

galioska
19. feb 2025

@loliki sak ja sa ta nepytam ci mozem, ja len pisem, ze asi nie😁
a co aky badatel? to k comu?
Ja uz nic netestujem a hotovo, mam to teliesko a budem dufat, ze mi to pomoze dat do poriadku krvacanie, ktore mavam non stop...

luccija
19. feb 2025

@galioska akú operáciu navrhujú von maternicu?Kamarátka to takto mala tiež ju tým strašili a nakoniec spravili kyretaz a odvtedy už nemala menzes ona už ma potvrdenú z krvi menopauzu, ale pár x do roka ešte krvácala a potom zase nevedela prestať aj 2 t, jej mama mala rakovinu maternice, tak už ju pripravovali, ze ju budú operovať čomu sa chcela vyhnúť Teraz je 5 m po kyretazi a už nekrvaca vôbec.

galioska
Autor odpoveď zmazal
lilka121
autor
19. feb 2025

@galioska presne keď prestanem železo užívať hneď mi chýba

loliki
Autor odpoveď zmazal
babydesire
19. feb 2025

@lilka121 mala,mavam,uz 6rokov,,nic nezistili, vsetko ok, stitna ok,,obcas nejaka cysta na vajecniku,potom nic...som po 1zaml.potrate, 2porodoch,konizacii a operacii prsnika,,som tridsiatnicka,,myslim ze mi cyklus "posrala" konizacia kratko po 2.porode. zmena antik.tabletiek ci ich vynechanie na pol roka zmenu neprinieslo..len tesne som sa vyhla rakovine krcka a mam geneticku predispoziciu, takze mam respekt pred touto diagnozou.. mydlim, ze u teba to moze mat suvis s cronovou chorobou

lilka121
autor
20. feb 2025

@babydesire neviem tak nad tým som nerozmýšľala že to môže mať súvis,tu konizaciu ti robili prečo?Zle výsledky?Mne môj dr.povedal že ak budú dobre tak mi ani nevolá,tak mi nezavolal.Tak to si teda mala šťastie že ti na to prišli skoro

babydesire
10. apr 2025

@lilka121 ano, vysledky zo sterov prisli pozitivne vtedy, spravili konizaciu a histologia potvrdila predrakovinovy stav, tazka displazia krcka,,cize "este kusok, este chvilku" a bola by som onkologicky pacient..

Ked nevolal, tak je dobre..

Strana
z2