icon

Chcem sa spýtať - môžem fajčiť marihuanu pri antikoncepcii?

anonymka12420
15. jún 2020

Zacinam brat belaru a viem ze je skodlive fajcit ale nikde nic nepise o marihuane- prosim nepiste mi tu ziadne somariny ze by som to nemala fajcit ze je to trestne zaujima ma len ci sa pri antikoncepcii moze🙏🏻🙏🏻

Strana
z2
nika82
15. jún 2020

pises ze ti nemame pisat somariny a ty sa spytat kokocinu

jaskolka
15. jún 2020

To reálne sa pýtaš? Neviem, akú chceš "nesomarinovu" odpoveď na takú otázku? 🙈

cervenaruza123
15. jún 2020

@anonymka12420 To ak premlcim viac veci, co by som rada okolo toho napisala... Fajcenie (aj marihuany pokial ja viem) vseobecne zvysuje riziko vzniku trombozy a to zvysuje zial aj antikoncepcia a mlade zeny vacsinou nevedia, ci na to nemaju geneticku predispoziciu. A je to zivot ohrozujuci stav samozrejme, ziadna sranda. Takze nie, nemala by si fajcit ani marihuanu pri antikoncepcii.

brita7777
15. jún 2020

fajcenie je pri antikoncepcii problem, mozes to risknut samozrejme, ale su tam ozaj iste rizika rovnakeho druhu ako ked fajcis obycajne cigarety

kitycat
15. jún 2020

marisku urcite nefajcis, inak by si mala na haku 😀

zuzanka.zuzu
15. jún 2020

to že nie je kontraindikácia zapísaná bude asi tým, že na užívateľkách marihuany testy nerobili? 😀 však skús a potom daj vedieť, či z toho bolo bábo 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
sunny8
15. jún 2020

Všetko môžeš čo len chceš veď si určite dospelá sama za seba zodpovedná osoba

damtiporiti
15. jún 2020

@anonymka12420 vsak mame demokraciu. Môžeš fajcit travu, jest antiku, robit kktiny, pytat sa este vacsie kktiny a potom nadavat na svoj sk.rveny život a dod.rbane zdravie, za ktorý ale samozrejme môžu vsetci okrem teba.

anonymka12420
autor
15. jún 2020

@kitycat fajcim celkom dost celkovo uz ani nepijem ani cigy nekurim a nechcem s nou ani prestat kedze odkedy kurim mam stastnejsi zivot😆

anonymka12420
autor
15. jún 2020

@damtiporiti mas taky pocit ze picujem po niekom? niesom pica aby som picovala po ostatnych za nieco co robim sama

elenatomasova
15. jún 2020

Ty si riadna ťapá. Fuj.

anonymka12420
autor
15. jún 2020

@nika82 nepotrebne odpovede ako je tvoja nepotrebujem 😊

elenatomasova
15. jún 2020

Mala si sa pýtať doktora...

sandrika1986
15. jún 2020

Nie je to vhodne 🙂

anonymka12420
autor
15. jún 2020

@elenatomasova odsudzujes ma kvoli fajceniu marihuany? kolko krat je marihuana a jej ucinky lepsie jak alkohol pritom alkohol je povoleny a marihuana zakazana...kolko ludi co kuria marihuanu su stastni a menej agresivny jak pri alkohole, hovor fuj na alkoholikov nie na ludi co kuria

s_a
15. jún 2020

Och tieto obhajujúce reči travickarov.. Áno, aj alkohol je zly, aj tráva je zla.. Ale skôr sa dostanes od trávy k niečomu inému, horšiemu .. 😉 A nepíš mi ze nie, videla som to veľa krát.. Ale luxus bol aj vidieť nahulenych rodičov vonku s deťmi, to chceš 😉

rene2
15. jún 2020

Mňa by zaujímalo, že prečo si veľa ľudí dáva meno anonym...

nika82
15. jún 2020

@anonymka12420 ty si cela nepotrebna 😀

veronikaszabova
15. jún 2020

KOCKY, PANINKA SA URACILA OPUSTIT MK 🤣🤣

nika82
15. jún 2020

@veronikaszabova isla si slahnut marisku

katka2602
15. jún 2020

@nika82 😂😂😂😂👍

meluela
15. jún 2020

@anonymka12420 pokial viem thc neinteraguje s hormonalnou antikoncepciou. Neviem, ktora zlozka z cigariet zvysuje riziko trombozy, ci nikotin alebo aj nejake dalsie zlozky dymu, najistejsi by asi bol iny sposob uzivania marihuany. Samozrejme, aj trava uzivana akymkolvek sposobom ma svoje rizika a ak si obyvatelkou SR, tak je jej drzanie nelegalne (disclaimer).

nika82
15. jún 2020

@meluela ona už tu zrušila konto

taga
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
15. jún 2020

modry konik
forum pre snazilky, tehulky, mamicky

citala som tu uz kde co..
ale tato otazka a vyjadrovanie zadavatelky je top..

v podstate nasu odpoved nepotrebujes, si dospela, mas vlastny rozum a dost silne ego..

mas svoj zivot vo vlastnych rukach, prezi ho najlepsie ako vies 😉

majamat
15. jún 2020

@kitycat 😂😂😂

lizzygrant
15. jún 2020

@anonymka12420 Normálne možeš hulit, neboj nič. Nevšímaj si blbé komenty☺️

meluela
15. jún 2020

@nika82 aha 🙂

evaachesa
15. jún 2020

posli radsej anonymnu holubicu k tvojmu gynekologovi nech sa opyta ci mozes 😁 my konikovske mamky toto ozaj netusime ... ale su tu aj take co maju vestecke gule, tak vyckaj este, mozno dostanes odpoved ;)

Strana
z2