icon

Čo sa stane po vysadení antikoncepsie po 2 dňoch?

nina88
26. nov 2012

Ahojte,ma s tym prosim niekto skusenost? Dostala som od lekara antikoncepsie Yadine na upravu cyklu a dnes som si ju dala len 2. krat (mam 2. den cyklu) a je mi strasne zle... na vracanie,zavraty,bolest höavy,busenie srdca... moze to byt z toho,ze? mam ju vysadit? prejde to? Co sa stane ak j po 2 dnoch vysadim??

lubina
26. nov 2012

moze to byt aj z toho, ale ja by som asi zavolala svojmu lekarovi aporadila sa. Ale urcite si mozes precitat pribalovy letacik, ake su vedlajsie ucinky a potom zavolaj lekarovi. Ak ju vysadis, nestane sa nic, akurat neberies antikoncepciu......

effkaa
26. nov 2012

moja kamaratka raz mala antikoncepciu, ktora jej nesadla a skoncila az v nemocnici, volali sme sanitku... Ak si myslis, ze je to tou antikoncepciou, tak ju vysad radsej hned... Co sa stane, neviem... Chranena urcite nebudes, ale myslim, ze nebudes mat rozhadzany cyklus kvoli dvom dnom...

saallen
26. nov 2012

Ja osobne pri takychto tazkostiach by som ju vysadila a zasla k lekarke,ze mi z nej neni dobre.ked ju vysadis tak tie neziaduce ucinky by maly odozniet.

bambinkaa
26. nov 2012

ahoj ja som mala po tabletkach Maitalon to iste - uz hned po prvej. Dokonca parkrat som sa aj pogrcala. Tie zavraty a pocit na vracanie pravdepodobne neprejdu. Asi na to Tvoje telo reaguje takto zle. Najlepsie je zmenit antikoncepciu na nejaku inu. Ked to vysadis, tak mozno Ti pride menstruacia zase. Alebo skus to brat pred spanim a mozno to prespíš. Mozno 🙂

tara9
Odpoveď bola odstránená
galaxy
27. nov 2012

Vysaď ju keď máš takéto stavy !!!!

gubcikova
27. nov 2012

mne bývalo zle ked som si dala tabletku ráno pred jedlom

nikolet_89
27. nov 2012

zavolaj dr...a poradsa sa, ale urcite by som vysadila...i ked ti to uz moze rozhadzt cyklus