icon

Dá sa predpísať hormonálna antikoncepcia bez vyšetrenia?

97lenka97
26. jan 2025

Je možné si dať predpísať hormonálnu antikoncepciu aj bez vyšetrenia?

dagmar2000
26. jan 2025

Neviem ako to je teraz, ja si myslim ze nie. Mne ked ju predpisovali brali mi krv a podla toho prisposobili.

97lenka97
autor
26. jan 2025

@dagmar2000 myslela som bez gynekologickej prehliadky. Vyšetrenie krvi by som ako tak snáď ešte zvládla.

jarka0
26. jan 2025

@97lenka97 mne nebral ani krv len predpísal a bolo

97lenka97
autor
26. jan 2025

Len ja som nikdy ešte u gynekológa nebola, tak preto mám obavy či to predpíše aj bez prehliadky.

sisa_s
26. jan 2025

@97lenka97 bez prehliadky nepredpise...ved nevie, v akom stave su vajecniky, maternica, ... neviem, coho sa bojis, ved vysetrenie je rychle a hak nie su lentilky, ktore sa beru len tak

sisska96
26. jan 2025

uffff koľko máš rokov ? 16? Nie bez vyšetrenia nie. Aspoň normalny gynekolog nie. Či by si ten jed brala bez vyšetrenia???? :o

veronika2316
26. jan 2025

No mne nikto nebral krv ale teda bez vyšetrenia asi ťažko veď to predpisuje gynekológ cize musíš nejakého nájsť a logicky aj ku nemu ísť 🤔

97lenka97
autor
26. jan 2025

@sisska96 mám 28

97lenka97
autor
26. jan 2025

@sisa_s no mám dosť problem s tým aby sa ma niekto cudzí, aj ked lekár akokoľvek dotýkal (nie to ešte na takom mieste…)

sisska96
26. jan 2025

@97lenka97 No už je načase navštíviť gynekológa. Ja v tomto veku už mala cysty v prsníkoch a polyp v maternici, tak som musela ísť na zákrok vyberať polyp, aby som nemala ešte väčšie problémy. Nemala som žiadne ťažkosti, len som stále odkladala preventívku. No už chodím poctivo

kiki68
26. jan 2025

28 a to ako zanedbavas prevenciu? Myslis, ze rakovina sa tyka zien nas 50 rokov? Mazaj tam akoze

dagmar2000
26. jan 2025

@97lenka97 Vysetrenie krvi som mala vramci gyn prehliadky ked som spomenula ze by som chcela antiku. Uplne rozumiem dovody pre ktore tam nechces ist, ani ja som nechcela no musela som sa odhodlat. Nasla som si nastastie velmi dobru pani doktorku ktora mi najprv povedala cely proces a bola cely cas naozaj velmi mila a empaticka 🙂 esteze to odhodlanie prislo lebo som mala cystu na maternici. Urcite ta nechcem strasit, to vobec, ale preto sa to vola preventivna prehliadka. Neznasam tam chodit ale vzdy si poviem ze je to len raz za rok. Antiku mi teraz predpisuje na opakovany recept a nic dalsie neriesim.