Dlhodobé užívanie antikoncepcie Belara. Skúsenosti a vedľajšie účinky?
Ahojte,chcem sa opytat,ma niekto skusenost s dlhodobým užívaním antikoncepcie Belara?
Posledné 3,4 mesiace sa mi skrátila menštruácia len na necelé 3 dni zo 4roch a je oveľa slabšia skor špinenie s troškou krvi.
Bolesti predmenstruacne mam,aj frekvencia je na 28 den zachovaná,ale ta intenzita ma trosku znesitila.
V septembri sa objednávam na preventívku,idem skor o 2 mesiace ako chodím,len som chcela vediet,ci nema niekto aj osobnú skúsenosť.
Dakujem
@mickinka Skúsenosť nie s touto konkrétnou, ale vo všeobecnosti. Mne sa za roky užívania HAK zmenilo trvanie, intenzita krvácania, dokonca dni, kedy prišlo. Myslím, že to nebude žiaden problém, telo nie je stroj. 🙂
Dakujem baby za Vase reakcie,takze myslite,ze ked to doslo takto zrazu po toľkých rokoch,je to prirodzený proces ?
Trosku ma to vylakalo,keďže som bola zvyknutá na normlany cyklus.
Je to úplne normálne, ja takmer nemám menštruáciu. A ku tej preventívke bacha, ja som raz takto išla a nevedeli mi spraviť prventívnu prehliadku, že to poisťovňa nepustí musí tam byť rok odstup.
Je to úplne normálne, ja takmer nemám menštruáciu. A ku tej preventívke bacha, ja som raz takto išla a nevedeli mi spraviť prventívnu prehliadku, že to poisťovňa nepustí musí tam byť rok odstup.
@viktoriaandrascik a ked sa mozem opytat,ta "slaba"menstruacia,co odpisuješ bola od zaciatku užívania,alebo to tiez prišlo po dlhsej dobe ?
Ďakujem 🙏
@viktoriaandrascik a ked sa mozem opytat,ta "slaba"menstruacia,co odpisuješ bola od zaciatku užívania,alebo to tiez prišlo po dlhsej dobe ?
Ďakujem 🙏
@mickinka tiež až po dlhšej dobe

Pri HAK ani nemáš menštruáciu 😉 absencia/zníženie pseudo krvácania pri užívaní je žiadaný výsledok