icon

Do akého veku je bezpečné užívanie HAK?

zdenin
10. okt 2019

Babule dokedy cca je bezpecne brat HAK?o pol roka mam 35 antiku beriem od februara tohto roku deti už nechcem preto som chcela skúsiť toto

janinah
10. okt 2019

bezpečne z hľadiska tvojho zdravia?podla mňa to bezpečné nie je nikdy,sú to hormony telu neprirodzené a niekde sa to odzrkadliť musí,aj ked potom sa to už nedáva do súvisu,ak žena v 50tke má problém s pečeňou,pankreasom,žilami....

williamska1
11. okt 2019

@zdenin ja by som skôr volila teliesko, ja som ho mala aj pred dieťatkom 🙂

sandokanka36
11. okt 2019

tazko povedat, kazda zena je ina a preto sa jej siju taketo veci na mieru. treba sa o tom porozpravat aj s lekarkou, ze co aj z hladiska veku by bolo pre teba to najlepsie

strapec
11. okt 2019

ja som brala HAK 10 rokov, ako docasne riesenie PCO, potom sa moje telo z toho spamatavalo rok a to vobec neprehanam, po roku a pol od vysadenia HAK sa mi podarilo otehotniet, PCO mi nakoniec zlepsil Inofolic. Ak nemusis brat tak neber, ale zase aj HAK ako aj ine lieky je neustale v procese medicinskeho vyvoja a nie je uz taka skodliva ako pred 10-15 rokmi 🙂

ladyelsa87
11. okt 2019

@zdenin najbezpečnejšie je nebrať ju vôbec. A ver, že hovorím z vlastnej skúsenosti. Toľko problémov a trápenia čo som mala po jej vysadení...nikdy viac!

zdenin
autor
11. okt 2019

@strapec ja som zacala z hak asi v roku 2003-4 cca v 20 rokoch som ju vysadila ( netuším už prečo) a veru narobila šarapatu tiež mam pco(alebo mala som) otehotnela som az v 27rokoch ked som uz nedufala druhe som chcela po 3 rokoch (z rd späť na md) ale samozrejme sa nepodarilo (po 1 porode sme boli len na kondomoch 2 roky) az po roku a pol v praci opäť "nahoda" no a teda dalsie už ozaj neplanujeme (i ked niekedy pomyšlame na chlapca) preto som chcela skusit opäť hak vyhovuju mi nebadam zatial ziadny problem aj menzes a bolesti sa upravili len neviem ako to je vo vyššom veku..v letaku som videla pisane "ak mate viac ako 35 rokov..." žeby vtedy už začali robit šarapatu? Hadam by mi to lekarka nedala " len na rok" Neviem z inymi typmi antikoncepcie niesom až tak stotožnená

ktochytavzite
11. okt 2019

@zdenin prosim ta tak si daj podviazat vajecniky a nenic prirodu hormonmi.

zdenin
autor
11. okt 2019

@ktochytavzite preco prirodu??? A toto je radikalny krok teda

dzupi898
11. okt 2019

neviem no v tomto tvojom prípade by som išla asi radšej do telieska, nemusíš denne myslieť na to, či si dáš tabletku, či nezabudneš 🙂