icon

Escapelle po nechránenom styku

anonymus3385
14. jún 2025

Ahojte, zo soboty 7.6. na nedeľu 8.6. som mala nechránený styk. Menštruácia mi začala 28.5., ale do toho 7.6. som stále špinila. To sa mi ešte nikdy nestalo. Vždy mávam menštruáciu pravidelnú a presne 6 dní. 7.6. večer pred polnocou som mala nechránený pohlavný styk a po ňom som prestala okamžite špiniť. Tabletku po Escapelle som ale užila až v utorok okolo 16:30. Myslíte, že zabrala alebo sa mám báť? Podľa AI som mala nechránený styk v plodných dňoch… ďakujem za všetky odpovede

balerina2025
14. jún 2025

cim skor sa poda, tym lepsi ucinok

zobaka
14. jún 2025

tu nikto nevidi do tvojho tela kedy ti prebehla ovulacia, ak uz prebehla tbl je neucinna, kazdopadne bez ohladu na okolnosti cim skor tym lepsie

sofia_sim36
28. jún 2025

@anonymus3385 escalpelle má za úlohu zabrániť ovulácii,ak si mala nechránený styk počas ovulácie a escalpelle užila neskôr ,tak nemalo to účinok keďže ovulácia už nastala. To však nevieš isto ,pretože aplikácie ti ukazujú len predpokladaný dátum ovulácie. Takže je to buď alebo… určite ak ti bude meškať,otestuj sa a uvidíš.

natalifatali
28. jún 2025

@anonymus3385 ak zabrala tak mala by vyvolať krvácanie. Neviem už presne do koľkých dňoch ale ja som ju mala 3x a vždy som po nej krvácala

anonymus3385
autor
28. jún 2025
@natalifatali

@anonymus3385 ak zabrala tak mala by vyvolať krvácanie. Neviem už presne do koľkých dňoch ale ja som ju mala 3x a vždy som po nej krvácala

@natalifatali ja nikdy. Ani tentokrát. Menštruáciu som dostala, tak zabrala