icon

Escapelle - tabletka po

karmenka123
18. aug 2022

Ahojte žienky zobrala som tabletku po escapelle po ne chránenom sexe asi 10 hod približne. Bolo to 2.8. Minulý týždeň 10.8 až do 11.8 slaba krv ale iba na toaletnom papieri. A dnes 18.8. Znova teraz som šla na wc a slabá krv keď som sa šla utrieť. Menštruáciu mam dostať 24.8.
Čo to môže znamenať ta slabá krv. Môže ísť o tehotenstvo. Alebo o co? Nemáte skúsenosťi??

mmoonna
18. aug 2022

@karmenka123 escapelle je tabletka plná hormónov, ktoré ti rozchádzali cyklus. Preto to krvácanie. Je to bežný jav po takejto tbl.

vanessahazi
18. aug 2022

@karmenka123 skusenosti mam take že som ju mala dva krat v zivote, raz mi zabrala - po tyzdni som krvacala asi den dva a potom som dostala normalny menzes.. druhý krat mi tabletka bohuzial nezabrala

karmenka123
autor
18. aug 2022

@vanessahazi ja som ju mala prvý krát. A dúfam ze posledný.. Lebo už dva týždne co sa deje somnou je nenormálne. Bolesti v krížoch. Nafúknutá ako balón.

domca1408
18. aug 2022

ahoj, escapelle som za mojich mladých čias užila asi dva krát v živote a nemyslím si, že si tehotná iba ti tá mala sviňa (myslím tabletku) parádne rozhádzala organizmus....dala som si ju dva krát v živote ale následky a kým sa môj menzes dal dokopy bolo ešte dalšie tri - štyri mesiace...

lea299
18. aug 2022

Nemyslím, že to bude tehotenstvo, skôr ti to len rozhádzalo nejak cyklus. Však v tej tabletke nie sú žiadne dobré veci, keď si to tak zoberieš.

babydesire
18. aug 2022

@karmenka123 ja neviem,vsetci pisu ako skodi tato tabletka a aky bordel narobi v ms cykle...uzila som dvakrat.nic mi nebolo cyklus normalny..mne skor uskodila ,resp.ms cyklu konizacia tesne po 6nedeli...myslim,ze by si sa mala ukludnit a pockat na ms, ked tak spravit tehu test okolo 30dna od prveho dna predoslej ms

vanessahazi
19. aug 2022

@babydesire mne to tiež cyklus nerozhádzalo, žiadne vedľajšie účinky som nemala, ja som mala tiež dva krat no a bohužial prvý krat zabrala a druhý krát nezabrala

babydesire
23. aug 2022

@vanessahazi aha tak, takze bolo babatko...snad ale nakoniec vsetko dobre dopadlo..hmm