Skúsenosti s tabletkou Escapelle po ovulácii

laurien1130
26. feb 2025

Ahojte zienky, chcem sa spytat uzila som tabletku escapelle po 13 hodinach od nechraneneho pohl.styku ale zobrala som si ju len pre istotu.. neurobil sa do mna ale mala som posledny den ovulacie.. menstruaciu mam dostat o 9 dni ziadne spinenie ani nic podobne nemam len sa chcem uistit ze je to v pohode mam mierne krce v podbrusku ine priznaky zatial nic.. som z toho dost v strese

nevenka
26. feb 2025

@laurien1130 "posledny den ovulacie" je co za vyraz? Podla aplikacie nejaky akoze posledny plodny den? Takze vobec nevies, ci a kedy vlastne ovulacia bola. Ale kedze sa ani nespravil a zobrala si tabletku po, tak nestresuj. Sanca na tehotenstvo je nula.

dadka1997
26. feb 2025

@laurien1130 a z coho konkretne si v strese ? Posledny den ovulky je aký? Ovulacia je iba jeden deň, a ked ma plodné obdobie, tak sa treba chraniť ochranou, nespravil sa do teba, vzala si tabletku, čiže nulová šanca. Uzitim tabletky si vzala do tela nespočetné mnozstvo hormonov - chémie, ktorá ti môže narobiť viac škody, čiže spytaj sa samej seba pre druhy krat, ci si radsej dat ochranu, alebo brat takto kazdy mesiac chemiu

dominikamacakova
26. feb 2025

No mne nezabrala 😅🩷

melanta
26. feb 2025

Tabletka zabraňuje ovulácii, u teba už nastala, takže ak niečo do teba dal, tak účinok tabletky je nula. To, že sa nespravil neznamená, že v predejakuláte niečo nebolo. Súhlasím s dadkou čo sa tej chémie týka, je to bordel, môžeš mať teraz aj niekoľko mesiacov rozhádzaný cyklus. Chráň sa iným spôsobom ako tabletkami po.

laurien1130
autor
26. feb 2025

@nevenka ano.. podla aplikacie na menstruaciu.. bala som sa a on mi povedal ze pre istotu ale uz by som si to nedala do seba viac.. strasna chemia a zle mi je z toho necitim sa vobec vo svojej kozi

glade22
26. feb 2025

@laurien1130 tak aplikácia na menštruáciu je úplne na nič...je to len štatistika, že približne kedy je asi plodné obdobie. Tak už len čakať, či menzes príde alebo nie

rivini
26. feb 2025

@melanta tabletka zabranuje aj uhniezdeniu, cize je ucinna aj po ovulacii. Ale suhlasim, kto nechce byt tehotny, nemal by mavat nechraneny styk 😊