Extistuje antikoncepcia na pár dní?
Baby prosim vas manzel chodi na 6 tyzdnov prec do prace a domov na tyzden a chcem vediet ci nahodou neexistuje antika nejaka ina ako bezna co sa berie kazdy mesiac , skusali sme aj pharmatex ale ten mi vadi na druhy den , kondomy nam vadia obom boli sme zvyknuty na sex bez kondomu a teraz by som chcela nieco take len na 7-10 dni 🙂 🙂 radte co pouzivate 🙂
tak mu urob fajana 😀
Ahoj, ja by som ti odporúčala sledovať tvojho cyklu. Aj ja robím tak pomocou prístroja cyclotest. Je to úplne prirodzená metóda, prostredníctvom ktorej môžeš presne určiť kedy máš plodný/neplodný deň. Treba iba merať tvoju bazálnu teplotu, teda jej používanie je veľmi jednoduché. Na tej stránke sú viac info o tom: www.antikoncepcia-cyclotest.sk alebo ak máš k tomu ešte ďalšie otázky, tak mi to pošli mailom, akonáhle viem, reagujem na nich. Krásny deň 🙂
mirka49 ako to bolo choré a čo ona z toho fajana má????? sex je sex
@betka28 toto im asi absolútne vyhovovať nebude - obaja roztúžení po 6 týždňoch a manželka mu oznámi, že prepáč drahý, akurát mám ovulku, príď o týždeň neskôr: ☹ dosť nepríjemná situácia, odporučila by som skôr obrátiť sa na gynekológa a opýtať sa jeho - podľa mňa ti odporučí vnútromaternicové teliesko... ale pokiaľ viem, neexistuje HAK len na pár dní...podstatou HAK je totiž vyradiť tvoj menštruačný cyklus z prevádzky...nie len zabrániť otehotneniu...
...a tiež je otázka či ešte plánujete mať ďalšie deti...ak áno, tak by som to riešila veľmi opatrne a ohľaduplne voči svojmu telu...
Tiež súhlasím s Betkou28, používanie cyklotestu je úplne jednoduchá a zdravá metóda. Ak mi oznámi , že teraz práve mám plodné dni, teda ovulku to neznamená, že nemôžeme byť spolu s partnerom a zase treba čakať týždeň alebo viac... V týchto dňoch treba iba dávať väčšiu pozornosť a nejdeme na 100% (teda prerušíme styku...) ...S tým neškodíš organizmus, ja tiež iba odporúčam, maximálna spokojnosť!
Pokiaľ vám kondóm nevadí zo zdravotného hladiska, tak by som ho ešte zvážila. Tiež mi to prišlo zo začiatku úplne proti srsti, najmä po dlhodobom braní antiky, ale teraz je to môj najlepší kamarát a manžel si tiež zvykol.
Aj ja uz pouzivam cyclotest 5 rokov a je to super - bez hormonov - bez komplikacii a v neplodnych dnoch ideme naplno bez problemov ;))
popritom som si spoznala aj svoj cyklus 😝 uz by som nic ine nechcela!!

podla mna okrem kondomu, alebo vypocitania plodnych a neplodnych dni nic ine neexistuje na par dni.Neviem moj nazor