Hormonálna antikoncepcia a špinenie v 7 dňovej pauze

strasko
10. nov 2012

Ahojte, začala som brať HAK Belara. V pondelok som dobrala prvý blister a čakám. Dnes je to piaty deň a MS stále nikde. Miesto toho už od utorka špiním. Vie ma aj bolieť podbruško ako keď je normálna MS. Je to normálne pri prvom mesiaci užívania? Čo mám teraz robiť? Nebude vhodné počkať do siedmeho dňa, keď tak spraviť test a keď výjde negat. normálne pokračovať, či ako? Máte s týmto skúsenosti?
Tento prvý mesiac som mala pohl, styky chránené až na dva - 19. a 20. deň užívania a aj to tak, že nie .. ehm .. naplno, chápete.
Dúfam, že mi budete niekto vedieť poradiť... 😒

briketa
10. nov 2012

zober si prirucny letak a citaj vedlajsie ucinky...

saskia01
10. nov 2012

myslím.že je to len tou antikoncepciou normálne pokračuj dalej

lenuska1991
10. nov 2012

normalne pokracuj v brani, to je sposobene antikou, aj ja som mala prvy mesiac uplne slabunku, tiez som sa zlakla, a potom sa to upravilo a bola ok... 🙂

strasko
autor
11. nov 2012

@lenuska1991
Takže gynekológ nie je nutný? A nemohlo sa stať, že by ATK nefungvala tak ako mala? Síce som brala každý deň presne s max 3 min oneskorením (!!!!!) ale aj tak. Lebo sa fakt začínam báť. Toto sa nedá označiť ani že "slabunká".. toto je čisto tmavohnedý výtok..

alka221
11. nov 2012

v prvom rade ti chcem povedat, ze som takto spinila aj z hak ktora mi nesadla..a v druhom rade, doktor ti taketo veci nevysvetlil, ako funguje hak, kedy brat a co sa kedy deje?popripade kedy sa chranit doplnkovo alebo co..sa velmi divim zenam ze si ani nezistia co do seba pchaju. 😒