icon

Inara CU 375 - nehormonálna antikoncepcia

lusja
17. jan 2014

Ahojte.

Nemate niektora skusenosti s antikoncepciou Inara? Moj gyn. mi ju vrelo odporucil, dnes som si ju kupila a tak som velmi zvedava na ine skusenosti.

Vopred dakujem za akukolvek skusenost.

elza11
18. jan 2014

Ahoj, ja teda skusenost nemam, ale tiez nad nou uvazujem. Nakolko mam problemy so zrazanlivostou, nemozem hormonalnu antikoncepciu a manzelovi kondomy vadia, pride mi toto ako idealna volba. Mame uz dve deti, to je pre nas akurat tak dost 🙂
Len som sa trochu zlakla toho zavadzania- robi to lekar alebo si to sama zavadzas? je to na predpis alebo ako? nie je to neprijemne, mat to v sebe?

isabella_fly
18. jan 2014

ja nemam inaru, ale multiload, ale co som pozerala obrazky cez google, tak je to vlastne aj vyzorovo uplne identicke teliesko, ja ho mam uz pol roka a som spokojna, iba menstruacia je silnejsia, inak ziadne tazkosti nemam, ani ja nemozem hormony a kondomy moc nemam rada, dve deti uz mame a na "dam si pozor" neverim napriek tomu, ze sa nam nikdy nesmyklo, ved co ak, vsakze? 😀
@elza11 teliesko moze zavadzat iba lekar, je to trocha neprijemne, ale nie je to bolestive, teliesko sa zavadza pocas menstruacie, teliesko ti musi gynekolog najprv predpisat... a nie je to neprijemne mat to v sebe, to necitis 🙂

elza11
26. jan 2014

citala som aj o zapaloch kvoli tomuto a podobne, nemate nejake taketo skusenosti?

isabella_fly
27. jan 2014

@elza11 nie, ja so zapalmi nemam problem pri teliesku... ani som nikdy v zivote take problemy nemala

kukulik99
25. okt 2016

Ahoj @lusja, chcem sa spytat nna skusenost s inarou. Este ju pouzivas? Nebol s nou ziadny problem? Natrafila som na tuto diskusiu, lebo zvazujem aj ja nieco taketo. Tak by ma zaujimali aj ine skusenosti. Dakujem

lusja
autor
2. nov 2016

@kukilik99 ja som s tym telieskom velmi spokojna, ale chytila som nejaku infekciu, tak zrovna zajtra mi ho ide moj. dr. vybrat - s tym, ze ked sa preliecim, dam si urcite zaviest nove. Nemavam ziadne zapaly, az na tuto poslednu zapalovo-infekcnu kombinaciu... jedina negativna vec, co sa mi stala, je to, ze dr. zistil, ze sa mi posunulo a kleslo o cca 1.5cm dole...cize musi ist aj tak von.
Ale kedze nemozem mat ziadnu hormonalnu antikoncepciu, toto je pre mna najlepsie riesenie... a ozaj by som nemenila.

kukulik99
2. nov 2016

@lusja dakujem za skusenost. Este k tomu klesnutiu - to je bezna vec? Neznizuje sa potom ochrana? Lebo mi to pride, ze ked su tam neni hormony a posunie sa to, nemozem zostat tehotna??? Pytam sa ako laik, nemam s tym skusenost.

lusja
autor
3. nov 2016

@ kukulik99 pytala som sa na to dnes dr., povedal, ze na funkcii to nic nezmenilo, ale ze sa stava, ze to teliesko klesne...nie vzdy vydrzi zavedene celych 5 rokov... ja som ho mala vyse 3 rokov a bola som spokojna...len skakanie a otrasy som mala pre istotu zakazane... ale ked si preratam cenu hormonalnej antikoncepcie + nervy, kym som to teliesko nemala - oplati sa to - aj financne 😉

klarika27
3. nov 2016

Ahojte, ak by ste niektorá chcela, ponúkam nový nepoužívaný monitor https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... Cena je s dohodou.

kukulik99
5. nov 2016

@lusja tak som asi rozhodnuta 🙂ozaj este posledna otazka 🙂 vyberanie a vkladanie- na co sa mam pripravit, co ocakavat? Dakujem za skusenosti ;)

lusja
autor
6. nov 2016

@kukulik99 na co sa pripravit...mne ju dr. vkladal cca na 3 den od zacatia menstruacie - vraj to moze byt neprijemne...ale ja som nic extra necitila a vyberanie bolo tiez OK. a nemas za co 😉 ja som do toho sla tiez bez skusenosti 😉

kukulik99
29. jan 2018

@lusja ahoj, chcela by som sa nieco spytat, pisem ti sukromnu spravu. Dik

simonkaa5
22. feb 2018

@elza11
@isabella_fly
@kukulik99 mate prosím Inaru? Dr. Ma upozornila že je 5%riziko otehotnenia, žiaľ úz mi ju zaviedla. Tak rozmýšľam co teraz už určite nechceme tretie.