Je lepšie meranie teploty, alebo rátanie plodných dní?
Moj prvy prispevok na modrom konikovi 🙂 som total nevzdelana v tejto oblasti a preto si necham poradit od vas...sme vo faze rozhodovania sa a mam z toho jemne nervy uz, lebo HAK nechcem, teliesko tiez nie, kondom je vraj naprd, prerusovana tiez nic moc, tak zatial uvazujeme medzi tymito dvomi ale rada by som pocula vase skusenosti...
- su podla vas bezpecne aspon na 80% ci to percento je nizsie?
- na to ratanie plodnych dni treba mat vystudovany matfyz alebo to zvladnem? :D
- to meranie teploty ma byt specialny teplomer?
- ktoru z tychto metod ste si vybrali a preco?
dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@granulka ja som si merala bazalnu teplotu ...obycajnym digitalnym teplomerom .. je to jednoduche..len zapisujem teplotu a ked teplota klesne a zrazu rychlo stupne tak vies ze bola ovulacia ..bohuzial to zistis v podstate az po ovulacii cize milovanie obden je aj tak "potrebne" 😉
Ahoj, ja by som odporúčala malý prístroj cyclotest 2, je to minipočítač, ktorý určuje plodné, neplodné a vysoko plodné dni. Po zobudení treba vložiť merací snímač do úst, počkať kým zapípa a hneď vyhodnotí tvoje výsledky. Pomocou šikovného prístroja hneď dostaneš informácie o aktuálnej fáze tvojho cyklu a budeš mať 100 % istotu. 🙂
Sympto-termálnu metódu vrelo odporúčam! Nám funguje aj pri plánovaní bába, aj pri predchádzaní tehotenstva.
Odporúčam: www.lpp.sk poradia vysokokvalifikovaní odborníci

a co pharmatex? nad tym si nerozmyslala? ono meranie teploty, sledovanie hlienu, atd...vsetko je to dobre, ale skor v pripade, ze chces babatko a potrebujes sa len uistit, kedy je ovulka...ale ako antikoncepcia urcite nie 🙂
a teplomer ti staci obycajny 🙂 ja som merala digitalnym 🙂 dolezite je merat stale s tym istym, cely cyklus 🙂