icon

Je Maitalon 100% ochrana?

nika253
16. sep 2014

ahojte baby 🙂 chcem sa vás opýtať na váš názor a skúsenosti či je ta antikoncepcia 100% pred otehotnením ...kedže je to antikoncepcia môže sa priatel do mňa spravit ? 😝 viete nerada by som tehotná ostala ešte vysoka skola a tak 🙂 vopred Ďakujem za odpovede 🙂

sissy27
16. sep 2014

@nika253 jediná 100% ochrana pred neželaným tetehotenstvom je nesexovať... Ostatné nájdeš v príbalovom letáku...

nika253
autor
16. sep 2014

@sissy27 no hej ale tak naco by to potom bola antikoncepcia ? chapes ...

belasy_motylik
16. sep 2014

Nič nie je 100% ochrana.

rosnicka17
16. sep 2014

ja som s ňou obzvlášť spokojná 🙂

evittam
16. sep 2014

@nika253 PResne, nič nie je na 100%, ale ja som ho brala 6 rokov a neotehotnela som. 😀

adeala
16. sep 2014

@nika253 antikoncepcia je pre ľudí, ktorí v ideálnom prípade ešte neplánujú spolu dieťa, ale počítajú s tou malinkou šancou, že ho mať možu a boli by schopní sa oň prípadne postarať (aj keď asi nie tak, ako si to predstavovali). Ideálne je, ak o tejto šanci počatia vedia obaja partneri a prediskutujú spolu ďalší postup, ak antikoncepcia zlyhá.
Čo sa týka HAK, tak jej zlyhanie vačšinou spočíva v nedostatočnom preštudovaní príbalového letáku.

asaela
16. sep 2014

Jaka si mudra. Skus po veceroch radsej viac studovat a menej sexovat. Rozhodne ti to prospeje...

sissy27
16. sep 2014

@nika253 atk je na to,aby znížila riziko otehotnenia na minimum... Je to aj v tom spomínanom príbalovom letáku, fakt nekecám, prečítaj si... Je inak aj voľne dostupný na nete, Google nájde...

nika253
autor
6. okt 2014

Dakujem vam dievcata 🙂) ja len som ziadny nedostala preto sa vas pýtam 🙂