Je možné mať ešte dieťa po podstúpení vazektómie?
Ahojte, priatel podstup vazektomiu. Zvazujeme, ze by sme casom asi chceli spolu jedno dieta. Je to este nejak mozne? Ma to niekto za sebou? Presviedca ma, ze sa to da.
Nie, nedá keď je to uzavreté tak je to uzavreté
Nie, nedá keď je to uzavreté tak je to uzavreté
@anonym_ac8ab3
@stellarstar hovoril ze na klinike sa daju vybrat a vlozit
zamrazit si nedal ale ze sa tvoria dalej… zavolam tam ja lebo chlapi🤦♀️
Pokial viem existuje niekolko sposobov ako sa to da aj po vazektomii - spermie sa dalej tvoria, takze napr. je mozne ich odobrat priamo zo semennikov alebo nadsemennikov a potom umele oplodnenie.
Pokial viem existuje niekolko sposobov ako sa to da aj po vazektomii - spermie sa dalej tvoria, takze napr. je mozne ich odobrat priamo zo semennikov alebo nadsemennikov a potom umele oplodnenie.
@petamich ano tak
@anonym_ac8ab3
@stellarstar hovoril ze na klinike sa daju vybrat a vlozit
zamrazit si nedal ale ze sa tvoria dalej… zavolam tam ja lebo chlapi🤦♀️
@anonym_autor ano tvoriť sa tvoria ďalej ale prírodnou cestou ťa už neplodní. Jedine operačne zo semenníkov vybrať a ptm IUI t.z vstreknúť ich do tvojej maternice
@anonym_autor ano tvoriť sa tvoria ďalej ale prírodnou cestou ťa už neplodní. Jedine operačne zo semenníkov vybrať a ptm IUI t.z vstreknúť ich do tvojej maternice
@stellarstar IUI nepojde, pri IUI sa vstrekuje ejakulat a ten po spravne urobenej vazektomii neobsahuje ziadnu spermiu. Po vazektomii iba ICSI - vajicko sa priamo oplodni jednou odobratou spermiou.
Zadaj si do google vyraz refertilizacia po vazektomii .. neviem sice, ci sa to na Svk robi a kolko to stoji … ale napr v DE to nie je nic zvlastne … cena medzi 2000-5000€, po 3 rokoch od vazektomie je operacia uspesna na 90% … casom klesa. Osobne by som poslala na operaciu priatela … a ak sa to nepodari tak potom hladala ine alternativy
Dá sa to ale ak chce raz dieťa chráňte sa zatiaľ inak. Zbytočne si bude komplikovať život.
Načo si daval vazektomiu keď chce ďalšie dieťa?
@stellarstar IUI nepojde, pri IUI sa vstrekuje ejakulat a ten po spravne urobenej vazektomii neobsahuje ziadnu spermiu. Po vazektomii iba ICSI - vajicko sa priamo oplodni jednou odobratou spermiou.
@petamich hej máš pravdu 👍
čitala som rozhovor s mudr ktory robi denne vazektomie, dá sa to naspät ale len cca v 7% nie ,dennik N si najdi članok
Ja sledujem na inataci jednu americanku, ktora to pisala, ze jej muz podstupil a teraz ide na operaciu, aby bol znova plodny. Tak asi sa to da
Nechápem, prečo muži podstupujú vazektómiu. Ak to robia len kvôli tomu, že žena povedala, tak to je nič moc. Pri novej žene v ich živote zatúžia po spoločnom dieťati a zrazu je problém. Keby sa tak dalo dopredu predvídať ...
Nechápem, prečo muži podstupujú vazektómiu. Ak to robia len kvôli tomu, že žena povedala, tak to je nič moc. Pri novej žene v ich živote zatúžia po spoločnom dieťati a zrazu je problém. Keby sa tak dalo dopredu predvídať ...
@anonym_f2fd34 no mozno preto, ze maju uz s partnerkou konecny pocet deti a asi nerataju s tym, ze by sa rozisli a ze by chceli este dalsie a pre zenu je sterilizacia ovela narocnejsia, je to ovela vacsi zakrok, ako u muza, asi preto. Nie je to len preto, ze zena povedala, tak ako tutko to spravi. Mozno on nechxel kondomy, ona HAK, tak to riesili takto. Je vela moznosti.
@anonym_f2fd34 no mozno preto, ze maju uz s partnerkou konecny pocet deti a asi nerataju s tym, ze by sa rozisli a ze by chceli este dalsie a pre zenu je sterilizacia ovela narocnejsia, je to ovela vacsi zakrok, ako u muza, asi preto. Nie je to len preto, ze zena povedala, tak ako tutko to spravi. Mozno on nechxel kondomy, ona HAK, tak to riesili takto. Je vela moznosti.
@anonym_d87585 presne nas pripad 🙂
muz uz neratal, ze si zena najde ineho ;)
a tak sme sa nasli my dvaja a v buducnosti by sme chceli 🙂
vsetko ukaze cas, ak to nepojde nepojde, sme rady ze sa mame ak nam bude babo dopriate akoukolvek touto cestou, budeme radi 🙂
@anonym_autor vymeň priateľa, alebo odber spermii zo semenikov natvrdo a IVF
@anonym_autor vymeň priateľa, alebo odber spermii zo semenikov natvrdo a IVF
@miska486 premna to nieje dovod na vymenu priatela 🙂 som velmi spokojna 🙂 ak dieta nebudeme mat tak nebudeme…
@anonym_f2fd34 u mužov sa to nedá vratit len v cca 7= pripadoch naspät , pripadne vždy je cesta ako môže mat muž svoje dieta
ked sa da sterilizovat žena je to na 100% nezvratné
@anonym_autor existuje operácia na navrátenie plodnosti, pomerne úspešná.
@anonym_f2fd34 Mne to žena tiež navrhla a máme dve deti a hneď som ju s tým nápadom poslal do horúcich krajín. Viac detí nechceme, ale keď existujú kondómy, tak v žiadnom prípade nechcem nič také ako vazektomia podstupovať. Ak by mi žena deti náhodou zomreli (napr. počas automobilovej nehody), tak by som určite este išiel do dieťaťa (možno aj 2) s inou ženou.

Nedá sa to