Je možné otehotnenie s Pharmatexom?

scales
5. jan 2016

Ahojte, ja som s priateľom použila Pharmatex krém asi 3 krát a 1 krát z toho to bolo zrovna počas plodných dní, bez prerušovaného styku. Mám 32 dňový cyklus a hormonálnu antikoncepciu som brala naposledy pred 5 rokmi a už sa k nej veru nechcem vrátiť, preto sme zvolili túto formu. I keď mám taký dlhý cyklus, už mi apka v mobile píše, že mi mešká menštruácia 3 deň 😒 😒 😒
Má niekto skúsenosť, že by otehotnel v takomto prípade?

stratenanajdena
5. jan 2016

ano, da sa otehotniet, pokial nepouzijete obaja dvojhodinovy odstup od umytia mydlom a aplikacie pharmatexu. mame skusenost, ale z vysledku sa tesime :o)))

zuz02
5. jan 2016

Uz som ti pisala aj v teme nehorm.antik. Ano, aj mne sa to stalo. Po cipku, zrejme sa nerozpustil dobre al.sme boli prirychli. A paradoxne presne takto pred tromi rokmi. Takze mame doma dieta splodene na Vianoce. A tesime sa z neho.

scales
autor
6. jan 2016

Dnes som si robila tehotensky test rano a vysiel negativny, ale krcok mam po zobudeni tvrdy a dole a pocas dna stupa vyssie a makne, tak tomu nerozumiem. My sme sa mydlom pred neumyvali, kupila som pripravok na intimnu hygienu, cize len tym a to mydlo neobsahuje. Odstup od sprchovania sme asi skor nedodrzali ako dodrzali, ale ako pisem, bez mydla. Dnes mi meska uz 4 den a prsia ma nebolia ako inokedy pred ms.

anonym00000
29. dec 2021

@scales ako si vtedy dopadla?