Je možné otehotnieť, aj keď máte teliesko?
Ahojte. Je možné otehotnieť aj keď máte teliesko? Napr že sa zosmykne 🤔alebo len tak. Prosím netipovat ale písať reálne akusenosti
Ja som reálna skúsenosť mojej maminy ☺️ mala ale nehormonalne teliesko, a áno, zošmyklo sa jej pri práci v záhrade, no a večer predtým mali intímne chvíle, v čase ovulacie.
Ja mám teliesko za chvíľu už tretí rok a ešte niesom tehotná. Ale takéto štatistíky ako často sa to stáva a ako veľmi je toto pravdepodobné ti povie len gynekológ. To sú strašne ojedinele príprady.
Áno. Moja mama mala nehormonálne teliesko a predsa otehotnela. Lekár len skonštatoval, že sa to stáva. Prišlo sa na to až v 15týždni, na moje šťastie. Inak by som tu nebola.
Áno, nič nie je stopercentné. Pár týždňov dozadu to takto mala aj: https://www.modrykonik.sk/blog/anjelicek26/ . Má tam taký obrázok so zapínacími špendlíkmi, kde to aj popisuje, že sa jej zošmyklo teliesko.
Ja som mala prvé nehormonálne teliesko skoro 10 rokov. Dala som si ho vybrať, aby sme si mohli založiť rodinu. Po šestonedelí som si dala založiť druhé a to mám už skoro 9 rokov. Keď je dobre založené, telo ho neodmietne a pravidelne sa kontroluje, tak je možnosť otehotnenia minimálna.
Moja mama tak otehotnela, mala Danu. Bracho ma uz 40 rokov, tak snad su dnes tie telieska uz spolahlivejsie.

áno, žiadna antikoncepcia nie je 100% okrem abstinencie