icon

Je možné otehotnieť, aj keď máte teliesko?

9. okt 2023

Ahojte. Je možné otehotnieť aj keď máte teliesko? Napr že sa zosmykne 🤔alebo len tak. Prosím netipovat ale písať reálne akusenosti

janai1
9. okt 2023

áno, žiadna antikoncepcia nie je 100% okrem abstinencie

bolarazjedna
9. okt 2023

Ja som reálna skúsenosť mojej maminy ☺️ mala ale nehormonalne teliesko, a áno, zošmyklo sa jej pri práci v záhrade, no a večer predtým mali intímne chvíle, v čase ovulacie.

bronkax
9. okt 2023

Ja mám teliesko za chvíľu už tretí rok a ešte niesom tehotná. Ale takéto štatistíky ako často sa to stáva a ako veľmi je toto pravdepodobné ti povie len gynekológ. To sú strašne ojedinele príprady.

simonkazga
9. okt 2023

Áno. Moja mama mala nehormonálne teliesko a predsa otehotnela. Lekár len skonštatoval, že sa to stáva. Prišlo sa na to až v 15týždni, na moje šťastie. Inak by som tu nebola.

uriva
9. okt 2023

Áno, nič nie je stopercentné. Pár týždňov dozadu to takto mala aj: https://www.modrykonik.sk/blog/anjelicek26/ . Má tam taký obrázok so zapínacími špendlíkmi, kde to aj popisuje, že sa jej zošmyklo teliesko.

tanyan
9. okt 2023

Ja som mala prvé nehormonálne teliesko skoro 10 rokov. Dala som si ho vybrať, aby sme si mohli založiť rodinu. Po šestonedelí som si dala založiť druhé a to mám už skoro 9 rokov. Keď je dobre založené, telo ho neodmietne a pravidelne sa kontroluje, tak je možnosť otehotnenia minimálna.

masinka
9. okt 2023

Moja mama tak otehotnela, mala Danu. Bracho ma uz 40 rokov, tak snad su dnes tie telieska uz spolahlivejsie.