Ahojte beriem antikoncepciu sirmya a mala som antibiotiká dalacin...na začiatku blistra antikoncepcie som zabudla zjesť jednu tabletku plus som brala tie antibiotiká a mala som asi dva dni po využívaní ATB nechránený styk...je šanca že otehotniem? Nevadilo mi to len či s tým máte niektorá skúsenosť že by sa vám aj takto zadarilo? 😁 Bola som nedávno na preventívnej prehliadke u gynekológa ale bolo to cca týždeň po tom styku mohol by už niečo vtedy vidieť na sone? Ďakujem
@balerina2025 ja som vynechala tabletku a styk som mala asi za 2 týždne +- a došlo mi až potom že vlastne beriem ATB a že môžu oslabiť účinok antikoncepcie tak uvidím počkám pár dní a skúsim si možno urobiť test 😁
je to nepravdepodobne, ale vsetko je mozne
uvidis.
Áno, kamoška tak otehotnela.
antibiotika znizuju ucinok antikoncepcie. Plus ked si dalsiu vynechala ano - sanca tu je ale samozrejme nie je to automaticky moznost tehotenstva. Rovnako ako ludia maju sex pocas plodnych dni bez ochrany, neznamena, ze hned splodia dieta. Takze musis len pockat a uvidis.
Dobry den,
ak som jeden mesiac zacala brat blister o den skor Sirmyu(7. a nie 8.) a teraz chcem zasa ist den povodny 8. ako som zacinala 1. blister,je to problem?
Alebo pokracovat skorsi den,ako naposledy?
autorka ako si dopadla?
ano, kamaratka vynechala 1 tabletku a bum.
ATB aj znizuju ucinnost HAK
za tyzden od oplodnenia ( potencionaleho) pochybujem ze je nieco vidno....mozno len vyssia sliznica..ale to byva aj pred menzesom