Je možné otehotnieť po vynechaní antikoncepcie a antibiotikách?

16. máj 2025

Ahojte beriem antikoncepciu sirmya a mala som antibiotiká dalacin...na začiatku blistra antikoncepcie som zabudla zjesť jednu tabletku plus som brala tie antibiotiká a mala som asi dva dni po využívaní ATB nechránený styk...je šanca že otehotniem? Nevadilo mi to len či s tým máte niektorá skúsenosť že by sa vám aj takto zadarilo? 😁 Bola som nedávno na preventívnej prehliadke u gynekológa ale bolo to cca týždeň po tom styku mohol by už niečo vtedy vidieť na sone? Ďakujem

balerina2025
16. máj 2025

ano, kamaratka vynechala 1 tabletku a bum.
ATB aj znizuju ucinnost HAK
za tyzden od oplodnenia ( potencionaleho) pochybujem ze je nieco vidno....mozno len vyssia sliznica..ale to byva aj pred menzesom

autor
16. máj 2025

@balerina2025 ja som vynechala tabletku a styk som mala asi za 2 týždne +- a došlo mi až potom že vlastne beriem ATB a že môžu oslabiť účinok antikoncepcie tak uvidím počkám pár dní a skúsim si možno urobiť test 😁

krasneleto
16. máj 2025

je to nepravdepodobne, ale vsetko je mozne

balerina2025
16. máj 2025

uvidis.

domka222
16. máj 2025

Áno, kamoška tak otehotnela.

zuzikak
19. máj 2025

antibiotika znizuju ucinok antikoncepcie. Plus ked si dalsiu vynechala ano - sanca tu je ale samozrejme nie je to automaticky moznost tehotenstva. Rovnako ako ludia maju sex pocas plodnych dni bez ochrany, neznamena, ze hned splodia dieta. Takze musis len pockat a uvidis.

zuzandela
4. jún 2025

Dobry den,
ak som jeden mesiac zacala brat blister o den skor Sirmyu(7. a nie 8.) a teraz chcem zasa ist den povodny 8. ako som zacinala 1. blister,je to problem?
Alebo pokracovat skorsi den,ako naposledy?

balerina2025
4. jún 2025

autorka ako si dopadla?