Je prerušenie a kondóm dostatočná ochrana?
Ahojte, ma niekto skusenost s ochranou pri pohlavnom styku, prerusenie + kondom? Je to dostacujuca ochrana? Tabletkovu antikoncepciu brat nemozem.
Nerozumiem načo máš prerušovať styk ked máš prezervativ? Akosi postradam logiku
Prezervativ za mna the best
@anonym_autor pozri, prerusenie nie je takmer ziadna ochrana, skor loteria... kondom ma vysoku mieru ochrany, ale nie 100%... Takze nie, nie je to 100%, na druhej strane prerusovana suloz s kondomom je "overkill"... (zbytocnost)...
Antikoncepcia predsa neexistuje len tabletkova... porad sa radsej s tvojim gynekologom...
@anonym_f91940
Este acylpirin medzi kolena pre istotu
@anonym_f91940
@anonym_7c7249 alebo harmancekovy caj... nie pred tym, ani potom... ale namiesto 🙂 🙂
Ak mas sikovneho partnera tak prerusovanie je ok- fungovali sme tak dlhodobo. Kondom sme neznasali 🤮
To ho vytiahne a spravi sa do kondomu mimo hej? To sa bojis, ze sa kondom roztrhne? Skus si dat vlozit spiralu, vkladaju aj mladym babam, budes kludnejsia.
Neviem aké máš dôvody, ale jeden typ antiky je dostatočný. Ak nechceš hormóny, tak sa opýtaj lekára na nehormonálne vnútromaternicové teliesko. Keď sa správne založí a telo ho prijme, tak máš s antikoncepciou na roky pokoj - len kontrolné sono počas preventívky.
Kondom je dostatocna ochrana. Pri spravnej manipulacii a s tym, ze ho nasadis pred samotnym stykom (nie, ze zacnes sexovat a nasadis az na zaver na vyvecholenie, to je potom rovnako ucinne ako prerusovana suloz)
Ziadna antikoncepcia, ci barierova, hormonalna alebo pocitanie plodnych dni nie je 100%. Existuju pripady, raritne ale existuju, ked zlyhala sterilizacia (nebola spravne vykonana). Akonahle mas sex je tam pravdepodobnost, ze budes tehotna. Ide len o mieru spolahlivosti, aku ta ktora metoda poskytuje. Spravna manipulacia s kondomom je spolahlivostou rovnocenna spravnemu uzivaniu HAK - obe sa blizia k 100%.
Ak mas sikovneho partnera tak prerusovanie je ok- fungovali sme tak dlhodobo. Kondom sme neznasali 🤮
@anonym_000aa0 vrat sa spat do ôsmeho ročníka kde sa preberá sexuálna vychova. Potom by si vedela, ze to nie je o sikovnosti
Hej je to dobrá ochrana
A ano kondom je super vec pre tých, co majú dostatocne dobrý sex na to ,aby taká vec ako kondóm ich nerozhodila
Takže dobre to robíte 👍
Takže som správne nasadeným a nepoškodeným kondómom a bez ejakulácie je tehotenstvo nepravdepodobné , áno ?
@anonym_f91940
@anonym_7c7249 Istota je istota😄😆
Ludia komu uz praskol kondom?😃je to vidiet alebo sa moze stat ze praskol a ani na to clovek nepride a nieco moze prejst dnu bez vedomia?🤣
Takže som správne nasadeným a nepoškodeným kondómom a bez ejakulácie je tehotenstvo nepravdepodobné , áno ?
@anonym_autor Bez ejakulácie je tehotenstvo nepravdepodobné bez ohľadu na kondóm alebo iný druh antikoncepcie.
Jediná istota je nemať styk. Ale touto kombináciou výrazne znižuješ riziko otehotnenia. Plus si pozrite ako správne používať kondómy, čiže nepoužívať dva naraz, použiť vhodný lubrikant…
Kondom a sledovanie plodnych dni.. niektore zeny presne vedia kedy ovuluju aj bez merania teploty, testov atd..
@anonym_000aa0 vrat sa spat do ôsmeho ročníka kde sa preberá sexuálna vychova. Potom by si vedela, ze to nie je o sikovnosti
@anonym_cc06bd vies co, u nas to je safe okolo 20 rokov takto fungujeme, sem tam kondom, asi pol roka som mala HAK...inak prerusovane a po ovulacii aj na ostro. A sice mame 4 deti, ale vsetky z normalneho styku pred ovulaciou. Toto moze byt velmi individualne.
@anonym_cc06bd vies co, u nas to je safe okolo 20 rokov takto fungujeme, sem tam kondom, asi pol roka som mala HAK...inak prerusovane a po ovulacii aj na ostro. A sice mame 4 deti, ale vsetky z normalneho styku pred ovulaciou. Toto moze byt velmi individualne.
@anonym_2cb2ed No ja by som povedala, ze autorka ocividne 4 deti nechce😏
@anonym_cc06bd
A o com teda pani ucitelka? 🙂
@anonym_f91940 Avsak ani to nie je uplne stopercentna ochrana.
@anonym_f91940 Avsak ani to nie je uplne stopercentna ochrana.
@tomika01 a prečo práve nie? Ako sa tam inak dostanú spermie?
@anonym_autor nastuduj si co je predejakulacna tekutina a ze sa aj v nej vyskytuju spermie. Preto prerusovany styk nie je spolahlivy - ani ked mas akokolvek "sikovneho" partnera.
@anonym_autor Zase plno primitívnych komentárov a mudrovania, ktoré nemá hlavu ani pätu - asi teplúčko niekomu nerobí dobre. Autorka - samozrejme, kombinácia kondóm a prerušovaná súlož je tak účinná, že otehotnenie je naozaj takmer vylúčené, takže ak to takto praktizujete, môžeš pokojne spávať. Pri správnej aplikácii je ale dostatočne bezpečné aj samotné použitie kondómu. Všetko naj prajem 🙂
@anonym_autor Zase plno primitívnych komentárov a mudrovania, ktoré nemá hlavu ani pätu - asi teplúčko niekomu nerobí dobre. Autorka - samozrejme, kombinácia kondóm a prerušovaná súlož je tak účinná, že otehotnenie je naozaj takmer vylúčené, takže ak to takto praktizujete, môžeš pokojne spávať. Pri správnej aplikácii je ale dostatočne bezpečné aj samotné použitie kondómu. Všetko naj prajem 🙂
@anonym_ff7ec1 ano, na toto som sa pýtala , dakujem krasne za odpoved ☺️
@anonym_autor Určite áno. Kondómy používam už dlho a kombinujeme ich s prerušovanou a nie kedy nič nebolo. A obe deti naplánované, keď sme to obaja chceli. Žene by som nedovolil žiadne hormóny (tabletky, teliesko) a sterilizáciu (vazektomiu alebo tubektomiu) odmietame obaja. Takže kondómy a prerusovana to istia.
@anonym_autor pozri, prerusenie nie je takmer ziadna ochrana, skor loteria... kondom ma vysoku mieru ochrany, ale nie 100%... Takze nie, nie je to 100%, na druhej strane prerusovana suloz s kondomom je "overkill"... (zbytocnost)...
Antikoncepcia predsa neexistuje len tabletkova... porad sa radsej s tvojim gynekologom...
@anonym_baab87 Tak nie každá chce ísť do sterilky a nie každý muž chce vazektomiu. Preto kondómy sú vhodné riešenie pre oboch.
@anonym_autor Určite áno. Kondómy používam už dlho a kombinujeme ich s prerušovanou a nie kedy nič nebolo. A obe deti naplánované, keď sme to obaja chceli. Žene by som nedovolil žiadne hormóny (tabletky, teliesko) a sterilizáciu (vazektomiu alebo tubektomiu) odmietame obaja. Takže kondómy a prerusovana to istia.
@anonym_4d7ac5 Zene by si nedovolil? Ona je tvoj majetok? Sme v Afganistane alebo co? 😬
@anonym_4d7ac5 pr85 nemusíš anonymne. My už vieme, že tvoja žena je nesvojprávna a úplne chúďa pri tebe, len žiaľ vďaka svojej viere trpí ďalej s takým truľom
@anonym_4d7ac5 pr85 nemusíš anonymne. My už vieme, že tvoja žena je nesvojprávna a úplne chúďa pri tebe, len žiaľ vďaka svojej viere trpí ďalej s takým truľom
@anonym_170126 Tiez som si myslela, ze je to on. Taku blbost, ze zene zakazuje antikoncepciu, moze napisat len taky fanatik ako on.

lepšie ako nič ale nemusi byt dostatočna
máš kremy alebo krém pharmatex s kombinaciou s pesarom