Je pri chrípke a hnačke účinná antikoncepcia Maitalon?
Ahojte Žienky idem si k vám po radu 4 mesiace beriem maitalon pravidelne tak ako mám nikdy som nevynechala 21 dní beriem cez tých 7 dní menzes vždy pekne dorazí a je normálny teraz som mala 1.10 a ďalší mi vyšiel 29. 10 no deň pred tým som ochorela mam chrípku strašne teploty no menzes je len ružový akoby ťahavy krv skoro žiadna zajtra mam začať novú tabuľku piluliek mne je strašné zle od žalúdka a točí sa mi hlava telo sa mi trasie tep je zvýšeni myslíte že som mohla otehotnieť? Antibiotiká som žiadne nebrala ale je pravda ze jeden čas som dosť hnačkovala 😐 mam s toho stresy
Ak si brala, tak by to bolo v pohode, tie hnačky mohli zavážiť, ale to by musela byť strašná náhoda.. Zajtra začni normálne brať, ale predtým by som sk urobila test pre pokoj duše. Ale to, čo píšeš, nie sú prvé príznaky tehotendtva.

Ak berieš antikoncepciu, tak je nízka (ale nenulová) šanca na otehotnenie, o niečo viac pravdepodobné je že skrz to že si ochorela tak to trochu rozhádzalo tvoj organizmus. V prípade že menštuácia nenaskočí a budeš sa stále stresovať, sprav si rýchlotest. 🙂