Je riziko otehotnenia, ak som tabletku "po" užila až po dvoch dňoch?
Riziko otehotnenia po užití tabletky až po dvoch dňoch, po koľkých dňoch mi ukáže niečo test ?
Chcem sa spýtať priateľ sa do mňa spravil piatok večer a po dvoch dňoch som si dala tabletku nedeľu večer, je tam riziko že otehotniem?
Ano, je.
Je, cim neskor tabletku uzijes, tym je jej uspesnost nizsia
tabletku po je treba užiť čo najskôr. čím skôr sa užije tým je efektívnejšia. ty si si ju dala o dva dni neskôr čiže šanca je a nie malá si myslím.
Ktorú presne si užila? Čím skôr užiješ tabletku, tým lepšie. Šanca tam je. Záleží aj na tom, v akej fáze cyklu si. Mimo plodných dní neotehotnieš ani bez tablety. Samozrejme, ak dieťa vôbec neprichádza do úvahy tak sa treba neustále chrániť. Ale oplodnenie nefunguje tak, že z každého nechráneného styku je hneď dieťa. Čiže neboj, aj keby ti napíšeme, že vtedy už tabletka neúčinkuje, tak to neznamená, že budeš na isto tehotná.
samozrejme že je
@anonym_autor aspon vies, v akej faze cyklu si?
Ktorú presne si užila? Čím skôr užiješ tabletku, tým lepšie. Šanca tam je. Záleží aj na tom, v akej fáze cyklu si. Mimo plodných dní neotehotnieš ani bez tablety. Samozrejme, ak dieťa vôbec neprichádza do úvahy tak sa treba neustále chrániť. Ale oplodnenie nefunguje tak, že z každého nechráneného styku je hneď dieťa. Čiže neboj, aj keby ti napíšeme, že vtedy už tabletka neúčinkuje, tak to neznamená, že budeš na isto tehotná.
@anonym_a6cf02 najdolezitejsie je, v akej faze cyklu je. Ja si presne pamatam ako sme pocali syna. Bola
som presne v strede plodnych dni, v nohavickach mokro aj s intimkou. Dieta na prvy sup. Vedela som, ze som tehotna, este ani test nic neukazoval
@anonym_a6cf02 najdolezitejsie je, v akej faze cyklu je. Ja si presne pamatam ako sme pocali syna. Bola
som presne v strede plodnych dni, v nohavickach mokro aj s intimkou. Dieta na prvy sup. Vedela som, ze som tehotna, este ani test nic neukazoval
@anonym_a6fd7f najdôležitejšie je vedieť, že plodné dni môžu byť takmer hocikedy. Nie, kedy ukáže aplikácia. Ale ak žena naozaj vie, kedy ich má, tak inokedy otehotnieť nemôže. Ja viem, kedy ich mám a stále tehotná nie som😆 tu len ozaj vzniká veľký omyl aj pri ženách, ktoré už deti majú, alebo sa snažia, lebo toľko krát som si v téme prečítala, ako otehoteli mimo plodných dní. A to je jednoducho nemožné.
Ak si mala ovulaciu v piatok, sobotu, nedelu a mozno aj pondelok je kriticky, tak ano, sanca na tehotenstvo tam je.
@anonym_autor zial pri tych tabletakch plati, dat cim skor. jasne ze mozes byt tehot
ano , nechceš skusit nejaku inu formu antikoncepcie,
pesar napr...
@anonym_autor chystaj kočiar, výbavu....
ak ti prebehla ovulacia smola, to nie je zazracna tabletka

Je