Je to tehotenstvo alebo vedľajšie účinky tabletky po?
Ahojte chcem sa spýtať s mužom sme mali 8.3 nechránený styk nestihol v čas vytiahnuť
10.3 som si dala tabletku po
A dnes ma mierne pichá v podbrušku a pobolievajú ma kríže
Chcem sa spýtať či to môže byť tehotenstvo alebo po tej tabletke ďakujem za rady
@slavuska131 dnes je len trinásteho , to ako ti mohlo napadnúť tehotenstvo ?
Jasne, za 3dni ta stihli pobolievat krize z tehotenstva
Za 3 dní nestihla ani spermia prísť do maternice
Za prvé “že vytiahne” nie je tiež chránený styk. Takže ho máš nechránený stále. Nechápem prečo takto funguješ cez ovuláciu, keď dieťa nechcete. A najskôr psychika. Na nejaké prípadne tehotenstvo je neskutočne skoro
@marhulka13 lebo taketo bolesti a pichanie podbruska som este nemala … a v den ked sa muz spravil do mna som mala najsilnejsiu ovolaciu … a je zrejme ze sa idem spitat na skusenosti v pripade aby ste mi poradili
@lucia147852 on sa praveze do mna spravil 8.3 ale ja som si dala tabletku po 10.3
A keby sa podarilo ze by to bolo tehotenstvo vobec mi to nevadi … keby bolo postaram sa ako som sa postarala o dve deti
Vsak to moze byt z tej tabletky,aj kramy mozes dostat.
Ano, tu tabletku si si dost neskoro dala ale tehotenske priznaky by si nemala ani keby neviem ako chces
@ivik4 prave preto so sa pytala ci to moze byt stej tabletky alebo tehotenstvo…
Tabletku som užila prvý krát v živote
@ivik4 a zaroven sa bojim toho aby mi ta tabletka nieco neporobila … pretoze som neni este ani dva roky po cisarskom reze
tbl si si dala neskoro, ak prebehla ovulacia mozes byt tehotna, tbl zabera len v pripade, ze este ovulacia neprebehla
@slavuska131 ako ti tu píšu, tabletku si si dala dosť neskoro keďže si mala práve ovulaciu...nic to ale nemení na tom, ze ešte nemôžeš mať žiadne príznaky tehu za tak krátku dobu
Mňa by zaujímalo, že aká je to najsilnejšia ovulácia 🤔
@slavuska131 a čo píšu v príbalovom letáku? Určite tam bude niečo aj o vedľajších účinkoch.

@slavuska131 este pridam že 8-10.3 som mala uvoláciu