Kde výhodne kupovať kondómy online?
Ahojte,
prosím vážna téma, žiaden výmysel. Kde kupujete kondómy? Myslím tak, aby sa to aj finančne oplatilo. Mne doteraz nikdy nenapadlo kupovať kondómy niekde na nete. Vždy som ich kupovala v drogérii, alebo v supermarkete, kde som práve bola na nákupe, Durex väčšie balenie od 12-16€ podľa druhu, obchodu, alebo akcie. No ale veď je ich tam len 12 ks a to sa celkom rýchlo minie a dostalo sa ku mne, že existujú aj 50 ks balenia, tak som googlila 😁 a našlo mi stránky priamo na predaj kondómov za fakt super ceny, 50 ks napr.26€, čo je naozaj omnoho výhodnejšie, až som začala pochybovať, či to nemôžu byť nejaké fejky alebo či neprídu mesiac pred koncom záruky 😂 Dá sa spoľahnúť na tieto eshopy? Máte niekto reálnu skúsenosť?
Ďakujem za odpovede k veci.
ano, kupujeme tie mega 144 ks balenia durexov, vzdy vsetko ok, zaruka dlha. kondomshop, superlove, naposledy fotionshop.
kondom-rex
@kalifka no tie z lidlu veru nie su pre mna. Kvalita daleko od durexu...
@deedol super, vdaka za odpoved. Akurat tam sledujem ich ponuku a teda sa mi nejak otvaraju nove obzory 😁 tak asi poskusame
Nám lepšie zas sadli, ako Durex
ja som si raz objednala nejaké také väčšie balenie a prišli mi rozbalené kondomy nasypané v sáčku :D :D :D :D nikdy viac
@laurita285 to je bezne, to su tie velke balenia bez skatul.
ale minule nam necakane dosli v tych klasickych skatuliach po 12 ks.
Aj najdrahší kondóm je lacnejší než plienky pre dieťa... 😉
@fido69 ako ti toto prislo ako odpoved k veci, prosim ta?
@wintery ja rozhodne ano, alebo si dal teliesko, ak by som koli alergii nemohol. Aby som sa strachoval prasknutia a myslel vzdy na to, ze ci je po ruke sprcka? to je uplny zabijak vasne a celej tej atmosfery, akurat to postupne robi ludi otupelymi voci sexu a potom v 40tke uz si vrznu raz mesqcne, alebo na valentina... Kazda zena v zivote ktoru som poznal, ze nemala pozitivny vztah k sexu zila vacsinu zivota s gumovanim.
@egonsk ja obcas zahliadnem tvoje odpovede v diskusiach a nadobudla som pocit, ze si este velmi mlady a nemas vela vztahovych skusenosti. Ja ti prezradim, ze som zena okolo 40 a mam muza este starsieho a rozhodne nemame sex raz mesacne, naopak mame krasny a pevny vztah, bavi nas to viac ako zamladi a kondomy nam ziadnu vasen nekazia, asi na to ides zle....
😁 ok, dakujem, polychotila si mi 🤣😉
autorka - tento pán mladý nie je ale máš pravdu, vzťahovych skúsenosti má málo, lebo ho žiadna nechce a pravidelne tu o tom vyplakáva. Po každej jednej jeho odpovedi chápem viac a viac prečo 💁🏽♀️

V Lidli veľké balenie a cena nie je o čom 😉