icon

Kde výhodne kupovať kondómy online?

9. apr 2024

Ahojte,

prosím vážna téma, žiaden výmysel. Kde kupujete kondómy? Myslím tak, aby sa to aj finančne oplatilo. Mne doteraz nikdy nenapadlo kupovať kondómy niekde na nete. Vždy som ich kupovala v drogérii, alebo v supermarkete, kde som práve bola na nákupe, Durex väčšie balenie od 12-16€ podľa druhu, obchodu, alebo akcie. No ale veď je ich tam len 12 ks a to sa celkom rýchlo minie a dostalo sa ku mne, že existujú aj 50 ks balenia, tak som googlila 😁 a našlo mi stránky priamo na predaj kondómov za fakt super ceny, 50 ks napr.26€, čo je naozaj omnoho výhodnejšie, až som začala pochybovať, či to nemôžu byť nejaké fejky alebo či neprídu mesiac pred koncom záruky 😂 Dá sa spoľahnúť na tieto eshopy? Máte niekto reálnu skúsenosť?

Ďakujem za odpovede k veci.

taksomtu
9. apr 2024

Kupujeme výlučne len cez eshop. Jednak kvôli neporovnateľne výhodnejším cenám, jednak kvôli veľkým baleniam, jednak kvôli anonymite. Fakt by sa mi ich nechcelo kupovať v baleniach po 3kusoch pomaly pri každom nákupe a uvádzať seba a okolie do prípadných rozpakov 🤦‍♀️ S kvalitou ani raz nebol žiaden problém, samozrejme, že nie sú ani tesne pred koncom záruky, bežne býva cca tie dva roky...

egonsk
9. apr 2024

@janai1 super, dakujem za postnutie z nejakeho feministickeho webu 🤣

bibssli
9. apr 2024

@egonsk keď vidím vaše odpovede zastavuje sa mi rozum teda neviem váš vek.. ale žena aby si dala teliesko aby si dala antiku nebodaj aj sterilizáciu ste zabudol nie tak náhodou🙂 .. ach strašne niektorý chlapi toho teda nemajú veľa v hlave .. všetky tie veci majú nejaké riziko a zásah do tela do organizmu.. oproti blbej gume ktorú si muž natiahne.. a teda vy si ju radšej natiahnite určite..

autor
9. apr 2024

@egonsk ale ty nemas preferovat sprcky... Tuto diskusiu som zalozila ja, lrbo to zaujima mna, ak k teme nemas co povedat, nevyjadruj sa, prosim. Ja som uz skusala aj HAK v mladosti, mam za sebou dva porody, sex mame aj bez sprcky, ale v case plodnych dni si naozaj netrufam. Ja neviem, o com by si ma ty chcel v tejto teme este poucit 🤷 Ale myslim si, ze svoju otazku som postavila dost jasne, zatial si neodpovedal absolutne k veci, takze to skus teraz, alebo nechaj tak. Nie vzdy je nutne sa vyjadrovat...

janai1
Odpoveď bola odstránená
egonsk
9. apr 2024

@bibssli uz mam 2 potomkov, ale tak preco este nerozsirit pocet pracujucich na moj zasluzeny dochodok? 😁

autor
9. apr 2024

@janai1 tak mozno mlady vekom nie, ale mentalne stale nevyvinuty chlapec a tiez uplne rozumiem, preco nema vztah...

egonsk
9. apr 2024

@janai1 to nie je pastnute so ziadneho lekarskeho webu. Dnes som i ak bol na lekarskej fakulte v BA a teeeeda kocky mlade jak lusk tam boli, skoda, ze vacsina po statniciach zduchne do zahranicia 😪

autor
9. apr 2024

@taksomtu dakujem za odpoved 🙏 mne to ani nenapadlo, kupujeme balenia 12 alebo 18 ks. Ale teda tiez nevydrzia dlho.

janai1
Odpoveď bola odstránená
egonsk
9. apr 2024

@janai1 neni mi to jedno, lebo ich studium je platene aj z mojich dani. Ak si cele studium zaplatia, mozu si zduchnut kam len chcu, inak by tu mali povinne aspon 10 rokov odmakat.

autor
9. apr 2024

@janai1 no po tychto jeho odpovediach si myslim, ze zeny, ktore o tohto pana neopru ani bicykel, vobec nemusia mat vystudovanu ziadnu skolu 🙈

janai1
Odpoveď bola odstránená
egonsk
9. apr 2024

po 2 porodoch ak neplanujes urcite uz dalsie deti, tak si si mohla nechat podviazat vajecniky a nemusela si hladat kde maju lacnejsie sprcky 😉 ... teda aby si neplakala, ze som ti neodpovedal k otazke - velka cast tych eshopovych sprciek pochadza so zahranicia (cina, portugalsko, india, atd..) a byvaju to fake, alebo 2 trieda (seria kde neprejde nahodna skuska sa ma likvidovat - no ludia si ich rozoberaju domov a predavaju). Nie vsetky samozrejme, ale od oficialnych distributorov vacsinou nepochadzaju.

deedol
9. apr 2024

kokos jak ja neznasam taketo slizke komentare o "kockach jak lusk". na grc. a vela to vysvetluje.

@egonsk a toto je dobra blbost. mam ti odfotit sarzu aj s miestom vyroby?

egonsk
9. apr 2024

@deedol citaj s porozumenim, dakujem 😁

deedol
9. apr 2024

@egonsk napodobne. ale s tebou uz diskutovat nechcem, takze vlastne nemusis.

bibssli
9. apr 2024

No máme to tu podviazanie vaječníkov🙂 ako keby sa to nedalo čakať od vás podľa tých hlúpych vyjadrení
Vy ste teda exemplár... ešte aj chirurgický zákrok aby mala žena podstúpiť a kvôli čomu ..? Však si choďte vy na vazektómiu určite vám pomôže

egonsk
9. apr 2024

@bibssli ja este planujem rozsirit svoj skvely genofond, nech mam lepsi dochodok 😉😁

bibssli
9. apr 2024

@egonsk
Vy by ste nemal nič rozširovať .. pekný večer

egonsk
9. apr 2024

@bibssli no ja viem, ze nemusim, ale mozem 😁😉

thoughtfulweirdo
9. apr 2024

@egonsk Hormonálna antikoncepcia pre mužov už existuje.

egonsk
9. apr 2024

@thoughtfulweirdo nie oficialne schvalena a testovacie morca so seba robit nemusim 😁

thoughtfulweirdo
9. apr 2024

@egonsk 😅

timea301196
9. apr 2024

Ďakujem za tip baby... ja kupujem v dmke väčšinou. 😀😀😀😀

rfrd12
9. apr 2024

Ja len tolko, ze raz sme sa spolahli na kondom a vysledkom je uzasny syn

autor
10. apr 2024

Dievcata, nemrhajte svojou energiou na tohto majstra sveta... Urcite ma na kazdy prst 10 studentiek mediciny ako lusk, ktore kvoli sexu s nim uzivaju hormony a podstupuju chirurgicke zakroky 😂

@egonsk tu sa ani nema cenu vyjadrovat, ved ty si uplne mimo. Myslim, ze jediny sposob, akym dokazes vyvolat pozornost u zien, je ich nasrat, tak sa o to pokusas... No poviem ti, takymto stylom budes este dlho sam alebo budes aj nadalej stretavat len zakomplexovane zeny. Normalna o teba ani nezakopne. Takze sucitim s tebou, ze si sam a nudis sa, ale dam ti dobru radu, zamysli sa nad sebou, zmen to, pracuj na sebe, este sa mozno nejaka chyti...

autor
10. apr 2024

@rfrd12 ja tomu samozrejme rozumiem, ale mam milujuceho partnera, nie som 16 rocne nezabezpecene dievca s neistom buducnosotu. A jedina 100% ochrana je nesexovat, tak to si celkom neviem predstavit

patus_2
10. apr 2024

@egonsk čo tak vyskúšať vazektomiu? Lacnejšie než šprcky kupovať a pohodlnejšie než uživanie tabletiek 😊
A ak naozaj chces rozširovať svoj geneticky fond tak existuje aj vrátna vazektomia...

buberova
10. apr 2024

Tiež kupujeme z rajkondomov.sk