Kedy nasadiť hormonálnu antikoncepciu?
Kedy ste nasadzali hak?
@lucia851 omg, zena... Tebe niet pomoci!! Beries lieky HAK aj AD ako lentilky, nasadz ich, vysadzas ich.. omg 🤦🤦🤦 potom sa necuduj, ze ti je zle.
POCUVAJ UZ KONECNE LEKAROV!!!!!!!;
@veronikaszabova ja ad neberiem ako lentilky tie užívam ako mám a zle mi nie je len mám bolesti v krížoch ktoré mi vyžarujú do brucha to nemá s HAK nič spoločné
Jedine slovo čo mi napadá po prečítaní XY tém od teba - šialenosť...
@lucia851 takze si sa dnes pytala kedy nasadit. Dala si si. A zaroven uz si nedas. Naco si sa to pytala? Podla prispevkov ju nemas prvykrat. A dokonca uz pred par dnami si nasadila a vysadila. Ty chces tusim ozaj skoncit v nemocnici. A potom ze to neberes ako lentilky . Vies. Prepac nechcem byt zla. Ale myslim ze by si mala ist k lekarom. Hlavne k jednemu. Toto nie jw vporiadku a uz vobec to nie je zdrave co robis so svojim zivotom a ako pristupujes k svojmu telu a zdraviu. Toto myslim v dobrom.
@lucia851 toto je tak nelogicke az to boli. Tak vies ze ti to zhorsuje depky.. tak naco si si to dala ? Hm ? Nemusela si so dnes davat vobec ziadnu. Ale nie. Ty zalozis temu kedy sa ma dat. Das si ju. A po par hodinach uz pises zw si ju nedas ze ti zhorsuje stavy 🤣zena zlata. Precitaj si pribalovy letak co sa moze stat ked antiku papas ako lentilky. A nezabudni o dva dni zase niaku temu zalozit 🤣 mozno sa uvedomis krd skoncis v nemocnici. Dufam ze sa to nestane. Ale ked takto beres lieky tak neviem no.
@lucia851 a stale si mi neodpovedala zw preco si si ju teda dneska dala ale uz ani nemusis. Robis si co chces. Odpovedas naco chces. Uz ani nevies co pises lebo raz napises jedno a potom druhe. Zena daj sa do poriadku. Pocuvaj lekarov. ( dufam ze niakych mas ze tie lieky beres) lebo toto co to stvaras je sialene. Mozes si ublizit
Už založila ďalšiu tému 🤣