Kedy začať s antikoncepciou pre dospievajúce dcéry?
Ahojte chcela by som sa opýtať tie ktoré máte dcéru/dcéry kedy ste začali s antikoncepciou keďže dcéra má dosť bolesti pri menštruácii chcela by som jej dat predpísať ja som začala brať v 13 a dcéra má 15 a aj kvôli nejakej tej ochrane. Ďakujem za každú odpoveď
@kristina98z5 Ja som mala od 17 frajera, s ktorým som mala vážny vzťah. Mimochodom, som s ním dodnes, mám takmer 40 rokov. No a keďže som mala vážnu známosť, užívala som antikoncepciu hlavne kvôli ochrane pred tehotenstvom.
Tvoja dcéra je mladucka a predpokladam,že nemá vážny vzťah. Určite by som jej nekúpila antikoncepciu. Pchať do nej umelé hormóny zbytočne, to určite nie.
@lucia245 Spájať zdravotný problém so ‘vzťahom s matkou’ je dosť odvážne tvrdenie bez akéhokoľvek základu. Toto patrí skôr do internetových mýtov než do reality.
@kristina98z5 volá sa to psychosomatika a je to medicínsky a psychologicky odbor

@anonym_83e550 v akej dnesnej dobe? doba pre radodajky bola stale rovnaka...predstav si, ze su stale aj slusne dievcata s normalnou vychovou, co nepotrebuju od 15 sexovat
@anonym_4ee1cd co je zle na sexe? Mala som prvý sex ako skoro 16rocna😂 a teraz som vydatá mam deti manžela, ktorý je moj druhý sexuálny aj iny partner. Zas sa tu neodsudzujme za blbosti.