Koľko stojí antikoncepcia?
Idem k doktorke aby mi pretpisala antikoncepiciu 😀 bude ma aj vysetrovat pretpokladam,
Len neviem aka.je.cena 😒
predpisala.....antikoncepcia....predpokladam.......................dievca,viac ako antikoncepciu potrebujes doplnit znalost slovenskej gramatiky 😀
Ked ti dr. nejaku navrhne, spytaj sa jej, ona cenu vidi v pocitaci. Su lacnejsie, drahsie. V kazdom pripade je to svinstvo a ajtak nie je 100 perc. ucinna, tak si davaj pozor aj potom. Len neviem ci ti nejaku predpise, lebo podla pravopisu mas tak 11-12 rokov.
Ja zase predpokladám, ze si u gynekologa ešte nikdy nebola - kedze ,,predpokladáš,, že ta bude vyšetrovať...no neviem čo si čakala? Cena je rozna, závisí to aj od teba ake su tvoje finančne možnosti a aku ti doktorka odporuči - ona ti aj povie kolko stoji. Preposielam link kde su orientačne ceny antikoncepcie : http://www.antikoncepcia-hormonalna.sk
ceny sú rôzne, vyšetrovať ťa bude, ale toho sa neboj 🙂 povedz jej, akú cenu by si bola schopná dávať mesačne a lekár ti podľa toho vhodnú vyberie
zaujimave, jedina, ok dve poradila k veci...kokos co sa tu riesi furt gramatika nechapem a vsetko okolo len nie k veci
Ja plati rocny poplatok 10 eur. Mam Aidee a za nu platim 10 eur mesacne. Budu ta vysetrovat . Vezmu ti krv tak prid nalacno.
Tiež si pozerám a hľadám ceny antikoncepcie a narazila som sem. Nehnevajte sa ale slečna sa normálne opýtala a miesto toho aby jej sem dospelé ženy odpísali radšej na otázku, tu budú riešiť nejakú gramatiku? Nie sme tu na hodine slovenčiny a myslim si, že tu na tejto stránke sú takéto komentáre nemiestne. Človek sa chce poradiť, niečo dozvedieť od skúsenejších žien a miesto toho, aby ste pomohli riešite pravopis. Keby to znie ako upozornenie ale totálny výsmech.
@kristinas25, Kika, spatne citam, ja som tiez napisala, ze podla gramatiky ma 11-12 rokov, ako v dobrom, mam skoro 13 rocnu dceru, viem ako pise. Treba aby bolo dievca opatrme, nie je to sranda. Ja som sa vdaka konovi rozhodla ze HAK nikdy, ale tak, to som riesila uz po porode a to uz bolo jedno, mala som vek a mala som len jendo dieta vtedy.

Nič v zlom, ale naprv rieš hodinu slovenského jazyka a potom doktorku...