Kondóm a šanca otehotnieť
Zeny, vedeli ste ze rocne pri pouzivani kondomu otehotnie zo 100 zien 3az 10?? to je podla mna celkom dost... ja som myslela ze je to spolahlivejsie.. podarilo sa to aj niektorej z vas???
Ja musim poklopat ale 4,5roka sme pouzivali kondomy a sexujeme dost casto..a neotehotnela som..pritom nemam problem otehotniet 🙂 mozno ide o spravne a nespravne pouzivanie.. 3z10 mi pride dost
3 z 10 nie je pravda. kondom ma spolahlivost okolo 95% to znamena, ze zo 100 zien otehotnie asi 5. Len tak pre info...
Urcite ma baba cas pocas zhaveho aktu citat si pribalovy letak ku kondomom :D :D :D :D....inak zaujimava literatura ak nemate po veceroch co robit ;)
@lutziy je to spolahlive ako vsetko ostatne, vzdy je sanca, ale ak spravne pouzivas, tak sa nema co stat.....fungujeme na kondomoch vyse 10 rokov (mimo planovanych tehotenstiev) a nikdy sa nic nestalo, dokonca ziadne prasknutie (to ani nechapem, ze ako, ak dodrzis navod samozrejme...)
ahoj, kamoske praskol a bolo babo z toho. Ked ovulujes, ziadna antikoncepcia nie je 100%. Odporucam ti naucit sa sledovat hlien (billingsovu metodu) a budes pekne vediet, kedy ovulujes a vtedy sa milovaniu vyhnut. Alebo mozes pozriet symtotermalnu metodu (kombinacia sledovania hlienu a telesnej teploty) a tak si vyhodnotit cyklus. Never kalendarnej metode pocitania dni.
inak ja som z kondomu mala hrozne mykozy. Dakujem Bohu, ze som sa naucila prirodzene metody a vdaka tomu sa tak velmi zlepsil moj vztah s manzelom a vzrastla mi aj chut. 🙂

Otehotniet nie, ale ze sem-tam uz praskol