icon

Krvácanie po zavedení hormonálneho telieska

kajka951
18. okt 2025

Žienky čo máte skúsenosť s hormonálnym telieskom prosím vás koľko po zavedení ste krvácali a ako silno? Mali ste aj nejakú inú negatívnu skúsenosť s týmto telieskom? Ďakujem za odpovede.

anonym_d1951d
18. okt 2025

@kajka951 mala som krvácanie prví mesiac a bolesti som mala

minenkaa
18. okt 2025

@kajka951 krvacala som dva dni ,ale poznam babu čo slabučký krvacala tri mesiace

doriiis
18. okt 2025

Pro zavedení vždy spinim tak 2- 3 dni

klarissa25
18. okt 2025

Krvacala som mozno dva mesiace ale slabucko

kajka951
autor
18. okt 2025

Mne ho dr zaviedla pred týždňom. Všetko bolo ok, aj zavádzanie aj po, deň som slabulinko špinila potom už nič. Teraz týždeň po sa mi pustilo stredne silné krvácanie ako keď mám ms.

lasona
18. okt 2025
@kajka951

Mne ho dr zaviedla pred týždňom. Všetko bolo ok, aj zavádzanie aj po, deň som slabulinko špinila potom už nič. Teraz týždeň po sa mi pustilo stredne silné krvácanie ako keď mám ms.

@kajka951 išla by som na kontrolu, niekedy sa zvykne teliesko posunúť.

doriiis
18. okt 2025
@kajka951

@kajka951 .... No veď pravdepodobne máš normálnu menstruaciu

kajka951
autor
18. okt 2025
@doriiis

@kajka951 .... No veď pravdepodobne máš normálnu menstruaciu

@doriiis to je asi hlúposť keď teliesko sa vkladá na piaty deň ms, teda mi končila a mám ho vložené týždeň

doriiis
18. okt 2025
@kajka951

@doriiis to je asi hlúposť keď teliesko sa vkladá na piaty deň ms, teda mi končila a mám ho vložené týždeň

@kajka951 ... Len vydrž. Telo si na to musi zvyknúť. Ja som krvácala ešte pol roka po zavedení a odvtedy mám kľud. Hlavne nezabudni ísť na kontrolu po mesiaci