icon

Ktorá antikoncepcia je najlepšia?

natal12
7. apr 2014

Ahojte baby , chcela som sa spýtat že ked si chcem dať predpísat antikoncepciu, tak stačí povedať na gynde doktorke že chcem ju uživať a tak ?? 🙂 a ešte mi poradte ktorá je najlepšia? Dakujem vám baby za odpovede 🙂

zuzana113
7. apr 2014

Ahoj, ano normalne povies gynekologicke ze chces antikoncepciu , ona ta odvazi, odmeria a urobi testy , krv, pecenove ci je vsetko v poriadku , no najlepsie sa neda napisat, lebo kazdej sedi ina, ja mam teraz artiziu a je v pohode.

natal12
autor
7. apr 2014

@zuzana113 Ahoj , dakujem za odpoveď 🙂 šák to máš pravdu že každej sedí ina. no uvidíme 🙂

radka752
7. apr 2014

@natal12 Ahoj. Je najlepšie ak pôjdeš za doktorkou a opýtaš sa jej. Ja som brala dva druhy - jedna mi sadla a druhá nie. Každá žena je však iná.

natal12
autor
7. apr 2014

@radka752 šak jasné, to bude naj. A ta druhá prečo ti nesadla?

radka752
7. apr 2014

@natal12 No mne nesadla Mistra. Artizia bola super asi 2 a pol roka som mala nemala žiadne problémy. Mala som pokoj od PMS a hroznej menštruácie, ale po čase mi prestala účinkovať. Teraz neberiem žiadnu - snažilkujeme sa :D

natal12
autor
7. apr 2014

@radka752 Učinkovat čožé ?? ... no a vraj sa priberá z antiky?? pribrat práveže nechcem 😒 ... no ja mám menštruáciu nepravidelnú...

radka752
7. apr 2014

@natal12 No ja som ju začala brať kvôli silnej a nepravidelnej menštruácii - ja som mala až záchvaty pomaly pri menštruácii - niekoľkokrát som skončila v nemocnici a HAK mi to napravila, všetko bolo OK ale posledný polrok sa mi to všetko začalo vracať. To som myslela tým, že prestala účinkovať. Telo si asi na ňu zvyklo. 🙂 A ani z jednej som nepribrala 🙂 aj pleť sa mi upravila, ale po vysadení sa mi vyhádzalo zopár vyrážok ale nepribrala som ani po vysadení. Len menštruačné bolesti sa vrátili. 😒 Dúfam, že to snažilkovanie vyjde, lebo neviem ako dlho tie moje "stavy" znesiem.

slniecko154
7. apr 2014

najlepsia je.. ZIADNA 😉

betka28
10. apr 2014

Ahojte, ja tiež som proti tomu, podľa mňa najlepšia je prirodzená antikoncepcia. Aj na toto sú už rôzne metódy, napr. cyclotest, aj ja používam ten prístroj a som veľmi spokojná. V prípade záujmu ti rada poskytnem info 🙂

diabambulka
10. apr 2014

@betka28 ahoj aký prístroj?

betka28
11. apr 2014

Ahoj, je to Cyclotest - antikoncepcia bez hormónov. Nepotrebuješ rôzne tabletky, stačí každé ráno pomocou cyclotestu si odmerať bazálnu teplotu a hneď dostaneš informácie o tom, že momentálne sa v ktorej fáze nachádzaš. Na nasledujúcej stránke sú aj ďalšie informácie: http://www.antikoncepcia-cyclotest.sk/antikonce...
Ja som veľmi spokojná s tou metódou, môžem iba odporúčať...dúfam, že som Ti pomohla 🙂 ...pekný deň 🙂